U trendu

Murić: Vraćam se za Metalac ili Megu

Košarkaš Partizana Edo Murić rekao je da se vraća u formu i dodao da očekuje da će uskoro i zaigrati posle višemesečne pauze zbog povrede.

„Počeo sam da treniram sa timom, odradio sam nekoliko treninga s kontaktom, tako da se polako vraćam u formu, vraćam se u normalu. Sad mi je u glavi da se samo što pre vratim u formu, da počnem da igram s momcima kako bih mogao da pomognem timu“, rekao je Murić agenciji Beta.

Slovenački košarkaš je zbog povrede ramena van terena još od sredine juna, ali očekuje da će se ta pauza vrlo brzo završiti.

„Možda se vratim već za Metalac, možda za Megu… Jedna od te dve utakmice sigurno“, naveo je Murić.

Partizan je posle 12 odigranih kola u Jadranskoj ligi na 12. mestu na tabeli sa skorom od četiri pobede i osam poraza. Crno-bele večeras u Pioniru očekuje vrlo bitan meč protiv Olimpije koja ima pobedu više od beogradskog tima.

„Imamo velike šanse za pobedu. Olimpija igra dobro, u Evrokupu su blizu prolaska, u Jadranskoj ligi su imali nekoliko kikseva… I oni i mi moramo da pobedimo, obe ekipe se nalaze pri dnu tabele tako da nam je svaka pobeda zlata vredna“, rekao je Murić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.