U trendu

Počelo saslušanje člana Inicijative Ne da(vi)mo Beograd u policiji

U policijskoj stanici u centru Beograda u toku je saslušanje člana Inicijative Ne da(vi)mo Beograd, zbog dešavanja na jučerašnjem protestu ispred Skupštine grada, rekao je danas Beti predstavnik Inicijative Dobrica Veselinović.

Veselinović je kazao da je jedan član Inicijative poziv dobio sinoć i da je u njemu pisalo da mora da se ujutru pojavi u stanici policije na saslušanju.

„Vrlo je interesantno da su vrlo ekspeditivni u ovom slučaju“, rekao je Veselinović.

U ponedeljak je održan protest Inicijative Ne da(vi)mo Beograd ispred Skupštine grada, na kome su pokušali da uruče odštampane „otkaze“ gradonačelniku Siniši Malom i predsedniku Skupštine grada Nikoli Nikodijeviću.

Predstavnici Inicijative dočekali su Sinišu Malog ispred Skupštine grada povicima „Lopovi, lopovi!“, a Siniša Mali je novinarima rekao da je bio napdanut i da je jedan policajac povredjen.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da će biti podnete odgovarajuće krivične i prekršajne prijave tužilaštvu zbog napada na gradonačelnika Beograda Siniše Malog, odbornika Skupštine grada Beograda i pripadnika policije.

Predstavnici Inicijative su negirali da je bilo ko bio napadnut.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.