Tragedija u Novom Sadu, Grk preminuo na Egzitu, sumnja na narkotike

Državljanin Grčke preminuo je nakon što mu je sinoć pozlilo na festivalu Egzit u Novom Sadu, preneli su beogradski mediji pozivajući se na saopštenje organizatora festivala.

Kako se navodi, obezbeđenje festivala primetilo je da je jednom od posetilaca pozlilo na Gornjem gradu Petrovaradinske tvrđave, nakon čega mu je pružena hitna medicinska pomoć.

Organizatori su naveli da se sumnja da je smrt nastala kao posledica korišćenja narkotika.

„Drugi posetioci, takođe državljani Grčke koji su se zatekli na licu mesta, u izjavama datim Policijskoj upravi Novog Sada naveli su da je preminuli konzumirao veću količinu narkotika tokom dana, kao i da je bolovao od hronične bolesti“, navode u saopštenju organizatori.

Istovremeno, oni su uputili saučešće porodici preminulog i naveli da se Exit festival zalaže protiv upotrebe narkotika.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

egzitnovi sadtragedija
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Nemanja

    Jadna tvrdjava! Jadan Novi Sad. Omladina na Pashu u tvrdjavu, uz trepet i bombonice sa DJ Satanom. Necemo tako daleko, vec u rupu!

  • bambi

    Exit je olicenje prostitucije, narkomanije, alkoholizma i primitivizma. Po hitnom postupku se mora razmotriti njegovo trajno ukidanje i zamena sa muzickim festivalima koji ce biti po dana gde ce dolaziti i mladi i stari, porodice sa decom, gde ce se siriti toplina, radost i sreca. Ceo nas vladajuci establisment u zelji da se domogne prokletih evropskih integracija pristaje da unistava nasu kulturu, tradiciju, istoriju, etnografiju a prihvata oberucke sve devijantne strukture propalog i bolesnog zapada. Mi sami moramo zauzeti jasan stav po ovome pitanju. I Exit i slicna divljastva koja se ciklicno smenjuju po gradovima evrope i maju za cilj degradacije sirenja mrznje i trovanje nase omladine i mladih ljudi narkoticima, alkoholom i prostitucijom.

  • Anonimni

    a naši se hvale okupljanjem svetskih narkomana u exitu s ovoga svijeta.