Oglasio se momak iz hit snimka u kojem beži od devojke sa šipkom

Video snimak nastao u Rijeci, a na kojem se vidi svađa na raskrsnici tokom crvenog svetla na semaforu, juče je dobro nasmejao korisnike društvenih mreža iz celog regiona.

Na njemu se vidi muškarac koji je izašao iz automobila i krenuo da se obračuna sa ženom u automobilu ispred svojeg, ali je na kraju morao da pobegne jer je ona izjurila iz vozila sa metalnom šipkom u kuci.

Nakon reakcija koje je video izazvao na društvenim mrežama, mladić sa snimka javio se redakciji „Novog lista“ i objasnio o čemu se zapravo radilo, prenosi „Index.hr“.

„Dobar dan, ovim putem se obraćam široj javnosti o jučerašnjoj situaciji u saobraćaju u gradu Rijeci. Ja sam suvozač koji je izašao na videu… „Gospođa“ u autu ispred je vozila od železničke stanice iza nas, bez ikakvog razloga prvo je počela da vozi jako blizu nas te se više puta skoro zabila u moju prijateljicu koja ima vozačku tek šest meseci.

Moja prijateljica se jako uplašila jer nema dovoljno vozačkog iskustva. Nastavili smo vožnju prema gradu, a gospođa je krenula da se ubacuje prelazeći više traka bez davanja pokazivača smera te oduzela prednost pešacima koji su prelazili put“, kaže muškarac.

Dodaje da se vožnja nastavila, a gospođa koja se našla ispred njihovog automobila počela je naglo da koči, „ne bi li se zakucali u nju“.

„Na to sam ja spustio prozor i počeo nervozno da vičem. Kada smo stali na onom semaforu dalje se sve vidi na videu. Takođe, gospođa je lako moguće bila pod uticajem alkohola jer sam osetio alkohol iz njenog vozila, koje je takođe bilo u neredu kao i gospođa na moje pitanje njoj – da li ste vi normalni, zašto želite da izazovete saobraćajnu nesreću i da je skoro ubila pet ljudi, ona je izašla s teleskopskom napolje.

Mogao sam, takođe, da uzmem metalnu šipku i presavijem joj glavu, ali ne živimo u kamenom dobu pa da se ponašam kao neki ili u ovom slučaju ova gospođa“, piše muškarac.

U nastavku kaže i šta je razlog njegovog obraćanja, ali i saobraćajnih nesreća.

„Svi mediji trenutno nju veličaju kao junaka, a mene kao p****, zato i dnevno na saobraćajnicama stradaju pešaci, motoristi i ostali upravo radi ovakve nekulturne vozačice… Izvinjavam se na svojim grubim rečima samo sam je hteo da je upozorim da to ne radi, a ona je nasrnula… Veličajte je i dalje pa kada nekome zgazi dete veličajte je i onda“, napisao je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muškaracrijekasnimakvozac
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Pa, u današnje vreme i treba da ima neku zaštitu. Nikad se ne zna na kakvog ćeš siledziju na naidješ. Ali smeta kada žena pruži otpor.

  • Darija

    Potpuno je čovjek u pravu. U pitanju je luđakinja, ali ljudi vide samo finiš i nemaju pojma o čemu se radi. Dovoljno o svemu govori spremna šipka, koju je imala pri ruci.

  • Ljiljana

    Ne znam da li bi bio takva „junačina“ da je u kolima bio muškarac. Nema opravdanja za takvo ponašanje. Žao mi je što ga nije stigla.