Holivudske zvezde o ruskoj „zaveri“: Donalde Trampu, ako slušaš… (video)

Poznate američke ličnosti, među kojima su glumci Robert de Niro, Martin Šin, Lorens Fišburn i Sofija Buš, zatim producent Rob Rajner i pisac Stiven King, snimili su zajednički video u kojem se optužuje predsednik Donald Tramp da je na vlast došao uz pomoć „zavere“ sa Rusijom.

Javne ličnosti tvrde da je 2016. godine ruska vlast „napala demokratiju“ SAD time što je pokrenula „masovnu tajnu operaciju kako bi pomogla Donaldu Trampu da dođe na vlast“.

Oni se pozivaju na izveštaj Roberta Milera koji, pak, u svom izveštaju nije našao nikakve dokaze da je uopšte bilo ikakve zavere.

Pored toga, činjenicu da je Bela kuća priznala da u izveštaju nije bilo nikakvih argumenata koji bi potkrepili tvrdnje da je uopšte i bilo zavere, oni nazivaju „propagandom“.

Na kraju snimka poznate ličnosti ističu da će šefa Bele kuće privesti pravdi.

„Donalde Trampu, ako slušaš, u ime celog američkog naroda, odgovaraćeš za to jer niko, čak ni predsednik SAD, nije iznad zakona“, zaključuju.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Donald Tramprobert de nirorusijazavera
Komentari (3)
Dodaj komentar
 • Anonimni

  niko, čak ni predsednik SAD, nije iznad zakona

 • AA ( americki alah)

  neke od ovih glumaca sam voleo. Posle ovog su mi se smucili, ispali su obicne marionete i pajaci. Gde su bili da osude masovna razaranja i ubistva koje su pocin ili: bush, klinton, obama? gde su bili da osude hilari, olbrajtovu? I sve koji su imali licni ekonomski interes u ubijanjima sirom planete? Bili su svedoci otimanja, ubijanja, zataskavanja,. laznih dokaza kao povod za mucke napade, pa gde ste bili tad gospodo glumci? Sta vas je upravo sad potaklo da napadate? Presusile vam finansije? Ili vam smeta sto nema novih ratova, novih pljacki, ubistava?? Voleo bih da mi mogu dati odgovor. Jasan, konkretan, bez uvijanja. Zasto ste cutali onda? A, zasto placete sad?

  • Bleja

   Pa, Amerika i živi od ratova. Najveća kinta se obrće u industriji smrti – vojnoindustrijskom kompleksu. Sve njihove ratove plate oni koje su „polivali“…