Stravičan zločin u SAD: U masakru ubijen lekar, njegova žena i unuci

Stravičan zločin se dogodio u sredu uveče u okrugu Jork u američkoj saveznoj državi Južnoj Karolini, a ubijeno je petoro ljudi. Među žrtvama je istaknuti lekar, kao i njegova supruga i unuci.

Osumnjičeni za masovnu pucnjavu pronađen je nakon višesatne potrage.

Šerif okruga Jork je rekao da je osumnjičeni pronađen u obližnjoj kući. Zvaničnici nisu objavili nikakve detalje o njemu, niti šta je motiv pucnjave, prenosi wsoctv.com.

„Identifikovali smo osobu za koju smatramo da je odgovorna za pucnjavu. Pronašli smo je u obližnjoj kući. Ne postoji aktivna pretnja zajednici“, objavila je na Tviteru kancelarija šerifa okruga Jork.

Šerifova kancelarija je identifikovala žrtve: dr Robert Lesli (70) i njegova supruga Barbara Lesli (69), njihovi unuci i Džejms Luis (39), koji je radio u kući u sredu kada je pucano.

Pucnjava se dogodila u domu doktora Roberta Leslija. Portparol šerifa okruga Jork Trent Haris, rekao je da je jedna osoba povređena u pucnjavi i da je hospitalizovana sa ozbiljnim ranama od metka.

Faris je rekao da su policajci pozvani oko 16:45 u kuću na adresi Maršal Roud u Rok Hilu.

U saopštenju za novinare, kancelarija mrtvozornika je istakla da se istražuju smrti u pomenutoj rezidenciji. Na licu mesta su uslikani medicinski helikopteri i kola hitne pomoći.

Faris je rekao da je doktor Lesli bio istaknuta ličnost u Rok Hilu i da je bio vrlo poznat.

„Ceo život živim u Rok Hilu, a doktor Lesli je bio moj lekar dok sam odrastao. On je bio jedan od onih ljudi koje svi znaju. Pokrenuo je medicinski centar u Rok Hilu i godinama je bio važan deo Rok Hila“, rekao je Faris, a prenosi wsoctv.com.

Istraga o ovom užasnom zločinu je u toku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

južna karollinamasakrsadubistvo
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Americke vesti ako ne daju opis osumljicenog svi znaju koje je rase.