Ben Aflek režira novi film o Betmenu

Stiže još jedan film o popularnom super -heroju iz Gotama, otkrio je Kevin Tsujihara, direktor producentske kuće Varner Bros., i potvrdio glasine o dvostrukoj ulozi američkog glumca. Ben Aflek ponovo će glumiti Betmana, ali i režirati film o “vitezu tame”.

Ben Aflek debitovao je kao “čovek-šišmiš” u filmu “Betman protiv Supermena: Zora pravednika” reditelja Zeka Snajdera. Film u kojem se prvi put zajedno pojavljuju Betman i Supermen nije ispunio visoka očekivanja kuće Varner Bros., ali je ipak nadmašio predviđanja kritičara koji ga nisu dočekali baš najbolje.

Iako njegova uloga Betmana nije dočekana sa odobravanjem obožavalaca, kritičari su nahvalili novog, mračnijeg “viteza tame” i glumu američkog glumca, koji iza sebe ima uspešne rediteljske projekte, među ostalima i film “Argo” za koji je 2013. osvojio Oskara.

Ben Aflek nije hteo da otkrije nikakve planove za novi film o Betmanu, koji će izaći najranije 2018. godine, a do tada ćemo ga gledati u ulozi čoveka-šišmiša u filmu “Suicide Squad”, koji u bioskope stiže u oktobru ove godine, i u filmu “Justice League” koji je najavljen za 2017. godinu, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ben aflekbetmenfilm
Komentari (0)
Dodaj komentar