Danica Maksimović pozirala u kupaćem: Ljudi gledaju i ne veruju koliko dobro izgleda

Danica Maksimović ne prestaje da oduševljava svoje obožavaoce. Naša proslavljena glumica je podelila provokativnu fotografiju na Instagramu kojom je zagolicala maštu mnogima

Glumica je otputovala na crnogorsko primorje, a svoje pratioce redovno oduševljava prizorima zabeleženim na peščanim plažama.

Naime, Danica je bosonoga pozirala na velikoj ljuljašci u atraktivnom dvodelnom kupaćem kostimu i crnom ogrtaču koji joj odlično pristaje te nije čudo što je proslavljena glumica oduvek bila sinonim za lepu i negovanu ženu.

Sudeći po fotografijama glumica se odlično zabavlja, komentari na račun njenog izgleda ne prestaju da se nižu, a mnogi su se složili da je za Danicu koja je uveliko ušla u sedmu deceniju, vreme doslovno stalo.

Na izvajanoj figuri i prirodnoj lepoti koju neguje mogu da joj pozavide i mnogo mlađe dame, a pozitivna energija i vedar duh koji je krasi nešto je po čemu se glumica svakako izdvaja iz mase.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

danica maksimović
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Ljiljana

    Ima velike naočare, da se ne vidi predeo oko očiju koji odaje godine. Kritičan deo oko bokova, pokriva marama. Nešto mi liči i da je stomak prošao foto-šop. Danica jeste lepa žena, ali jedno je fotografija, a drugo ako nekog vidite uživo.