Dženifer Aniston nikad iskrenija, otvorila dušu, ali i telo (foto)

Dženifer Aniston pozirala je za najnovije izdanje prestižnog Allure magazina u kojem je po prvi put ogolila doslovce dušu, ali i telo i progovorila o onome zbog čega najviše žali.

Fotografije 53-godišnje holivudske zvezde malo su koga ostavili ravnodušnim.  Dženifer Aniston pozirala je u minijaturnom crnom bikiniju sa prepoznatljivim Chanelovim logom, koji joj je jedva prekrio bradavice, a primećuje se  i da su fotografije poprilično obrađene, zbog čega pomalo izgleda neprepoznatljivo.

A baš kao što je pokazala telo pred objektivom, ona je u velikom je intervjuu otvorila i dušu. I to doslovce. U nikada iskrenijem intervjuu, uz napomenu da više nema šta da krije, Dženifer se otvorila i javno progovorila o očajničkoj borbi da dobije decu.

Pedesettrogodišnja glumica priznala je kako žali što nije pravovremeno reagovala i zamrzla svoje jajne ćelije dok je bila mlađa, otkrivši kako je proživela tešku borbu s neplodnošću pa da je čak odlazila na IVF, kao i ispijala razne kineske čajeve očajnički želeći da ostane trudna, prenosi Azra.ba.

S gnušanjem je odbacila intrige da je njen bivši suprug Bred Pit zatražio razvod jer ona nije mogla da rodi dete, dodajući kako su konstantne glasine o njenim vezama samo dodatno zakomplikovale bitku s neplodnošću.

Danas je svesna da nikada neće imati dete.

-Dala bih sve da mi je netko tada rekao: Zamrzni jajne ćelije. Napravi sebi uslugu. Jednostavno, u toj dobi ne razmišljaš o tome, zato sam danas tu gde jesam. Moj je brod otplovio.

Kroz razgovor je priznala i kako je tokom života bila previše fokusirana na svoju karijeru, ne zamarajući se time da bi možda trebala pronaći nekoga, imati decu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dzenifer aniston
Komentari (0)
Dodaj komentar