Horor „Mama“ na prvoj poziciji

Džesika Čestejn (Jessica Chastain) igra u dva najbolje kotirana filma protekle nedelje u Americi. Na prvom mestu top-liste najgledanijih filmova našao se horor film "Mama" režisera Andresa Muskijetija (Andres Muschietti). Izvršni producent horora "Mama" je slavni Giljermo del Toro (Guillermo del Toro), a glavne uloge pored Čestejnove tumače Nikolaj Koster Valdo (Nikolaj Coster-Waldau) i Megan Karpenter (Megan Charpentier).
Dve devojčice Viktorija i Lili nestale su na dan kada je njihov otac ubio majku. Pet godina kasnije, stric ih pronalazi u napuštenoj kolibi i dovodi u svoju kuću. Pet godina provele su same u divljini i njihov povratak u normalnu sredinu sigurno neće ići lako. Njegova devojka pokušaće da se prema devojčicama postavi kao majka, ali ubrzo počinje da primećuje da se u kući dešava nešto neobično. Da li su devojčice jedino što su spasli iz šume, ili su dobili i jezivog trećeg stanara?
Film "Mama" u domaće bioskope stiže 7. marta i preporučujemo ga svima koji vole TV seriju "Igra prestola" ("Game of Thrones").
Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za treći vikend (18-20.) januara:

  1. "Mama"
  2. "00:30 – tajna operacija" ("Zero dark thirty")
  3. "U dobru i u zlu" ("Silver linings playbook")
  4. "Gangsterski odred" ("Gangster Squad")
  5. "Broken City"
  6. "Paranormalni film" ("A Haunted House")
  7. "Đangova osveta" ("Django Unchained")
  8. "Jadnici" ("Les Miserables")
  9. "Hobit: neočekivano putovanje" ("The Hobbit: An Unexpected Journey")
  10. "Poslednje uporište" ("The Last Stand")

Uskoro čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

filmmamadžesika čestejn
Komentari (0)
Dodaj komentar