Lepa glumica bila je Čolina ljubav iz mladosti, posvetio joj je svoj najveći hit

Zdravko Čolić skoro pet decenija važi za jednu od najvećih balkanskih zvezda, ali i velikog zavodnika bivše Jugoslavije.

Popularni Čola je srećno oženjen Aleksandrom Čolić već skoro dve decenije, ali njegova supruga retko se pojavljuje u javnosti i ne daje izjave za medije.

Ljubavni život najvećeg zavodnika na Balkanu pre braka sa Aleksandrom bio je dosta buran.

Čola je medijima otkrio mnoge detalje ljubavni, a o prvoj ljubavi, glumici Jasni Orneli Beri retko je govorio. O njihovom odnosu govorila je ona i rekla da su se jako mladi zaljubili u Sarajevu.

– Uvek će deo mog srca biti rezervisan za njega – rekla je Jasna u jednoj emisiji.

Jasna je u vreme veze s Čolom bila jedna od najlepših sarajevskih devojaka.

– Prvi put nakon rata sreli smo se u Beogradu, bio je jako dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju harizmu uspešno održava i danas. Pre svega je dobar čovjek. Čola mi je posvetio pjesmu “Noć mi te duguje” – koju je sam napisao, rekla je Jasna.

– Ne mogu reći da smo se mi zabavljali ili hodali. To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji – kaže njegova bivša ljubav koja i dalje gaji snažne emocije prema popularnom pevaču, prenosi Index.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

glumicazdravko čolić
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • ANDREJ

    Znam da je sportiskinja Spanovic,veoma popularna i uspesna zena…Ali ja zaista ne mogu sebe da zamislim,kako se zabavljam,kako vodim ljuav,sa devojkom koja ima na stomaku tako jake misice.Imao bih utisak,kao da lezim na muskarcu sportisti,i da me zuljaju njegovi nabrekli misici.Nema tu zenstvenosti…nema seksualnosti…