Napali seksi brinetu: Obuci se i nađi pravi posao! (video)

Britanski televizijski voditelj i novinar Pirs Morgan prozvao je manekenku Emili Ratajkovski zbog njene praznične reklame.

Ratajkovski je na društvenim mrežama objavila video u kojem se, u donjem vešu, uvija na trpezarijskom stolu po kom su prosute špagete.

„Ja ne znam zapravo šta je ona. Lujka je na globalnom nivou“, kazao je Morgan, inače poznat kao osoba bez dlake na jeziku.

Na opasku koleginice da ima nešto lično protiv nje, Morgan je kazao: „Na Instagramu je objavila nešto o tome kako ono što gledamo neverovatno osnažava feminizam. Zaboga – obuci se i nađi pravi posao.“

Po objavljivanju spornog videa, Ratajkovski je kazala da će žene biti inspirisane da budu samostalnije i samouverenije.

„Dosadilo mi je da razmišljam kako će muškarci shvatiti to što nosim kratku suknju ili postavim seksi fotografiju na Instagramu. Želim da radim ono što želim da radim“, kazala je manekenka.

Voditelj je i ranije komentarisao Emili, nakon što je prijateljima i porodici poslala čestitku na kojoj pozira naga. Takođe je napadao i Kim Kardašijan zbog golišavih selfija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Emili Ratajkovskipirs morgan
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Čovek je sasvim upravu. Svaka ima što i ona. Zasitilo se tržište vulgarnošću i golotinjom. Sve deluje jeftino i za jednokratnu upotrebu. Tako deluje Emili, jebeš i baciš. Ona je u svetu manekenstva, tj. legalizovane prostitucije. Drugih kvaliteta nema osim da je jebu i skidaju. Ako je sloboda da devojke izgledaju jeftino i glupo, onda je Emili pravi primer za to.