Ne zna kako će dalje: Marija Šerifović ozbiljno bolesna

Srpska pop pevačica Marija Šerifović otkrila je u jednoj TV emisiji da boluje od opsesivno-kompulzivnog poremećaja koji sve više uzima maha, toliko da ne zna kako da gura dalje s njim.

Marija je u emisiji „Stem011“ rekla da obožava da sve drži pod kontrolom iako joj to često pričinjava veliko nezadovoljstvo.

„Nisam ja nepoverljiva nego sam malo bolesna. Volim da je sve pod kontrolom i da sve vidim svojim očima“, prenosi Avaz.

Marija dodaje da opsesivno-kompulzivna bolest sve više upravlja njenim životom što se može videti i na njenom telu – pre koncerta u Kombank Areni povredila se iz totalno bizarnog razloga.

„Nešto sam nameštala, vadila sam nešto. Ne znam ni ja šta se dogodilo, ali ja i danas imam ožiljak od toga. Deset minuta pre početka koncerta išla sam da me ušivaju i pevala sam s flasterima. To dovoljno govori o tome koliko je moja opsesivno-kompulzivna bolest u porastu“, zaključila je Šerifović.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

marija serifovicopsesija problem
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Zoka

    Marija, jedan od najboljih vokala na svetu, donela Eurosong u Srbiju, pa se o njoj kao umetniku ne pisa toliko, koliko se piše otkako je u žiriju pinkovih zvezda. Ne znam što joj je trebalo učešće u tom smeću. Verovatno malo zabave i avanturizma. Uglavnom, od tada o njoj čitamo gluposti. Ja uglavnom i ne čitam, više volim da je slušam. Njen glas pleni, njen privatni život me ne zanima, a novinari su postali obične abronoše ianipulanti tuđom privatnošću zarad par dinara plate.

  • Danijela

    Da, da. Hoće li nam navesti broj računa za donacije?

  • bambi

    Koji sve fazoni da bi se o coveku pricalo i pricalo da bi bili u medijima, da se spekulise o njima, da budu u centru paznje, svasta. Druga varijanta je ono kao razvode se, uhvatio je u preljubi, ona njega varala, on nju, pa sa nekim trecim, itd, a onda oni ipak u ljubavi kao sve je to bilo greska. Aman ljudi, dosta vise sa tim vulgaritetima. Porucio bih „zvezdama“ da se ili probiju svojim talentom i radom, ako im je bas toliko stalo da budu poznati, ili da se sklone.

  • batamrca

    bolesna u glavi to se odavno zna