„Nindža kornjače“ pokorile američke bioskope

Kompjuterski animirana verzija popularnog dečjeg crtaća „Nindža kornjače“ („Teenage Mutant Ninja Turtles“ – „TMNT“) zauzela je prvo mesto liste najgledanijih filmova u Americi proteklog vikenda. Crtani ali i igrani filmovi „Nindža kornjače“ prikazivali su se devedesetih godina prošlog veka.
Glasove animiranim likovima u originalnoj verziji pozajmili su Kris Evans (Chris Evans), Sara Mišel Gelar (Sarah Michelle Gellar), Kevin Smit (Kevin Smith), Patrik Stjuart (Patrick Stewart), Lorens Fišbern (Laurence Fishburne) i Džang Ciji (Ziyi Zhang). Ovaj film je nedavno debitovao i u domaćim bioskopima, a glasove u našoj, sinhronizovanoj, verziji pozajmili su Dejan Lutkić, Gordan Kičić, Zoran Cvijanović, Nikola Bulatović, Sloboda Mićanović, Srđan Timarov, Srđan Miletić, Goran Sultanović, Milica Mihajlović i Nikola Đuričko, koji je bio i režiser sinhronizacije.
Tim supernindža kornjača koje su mutirale usled nepoznate supstance koja je dospela u kanalizaciju kojom su plivale, a koje nose imena čuvenih renesansnih slikara Rafaela, Donatela, Mikelanđela i Leonarda, jedini može da spase svet i odupre se bogatom industrijalacu Maksu Vintersu, koji pokreće vojsku drevnih čudovišta u želji da zavlada svetom. Učitelj mladih nindža kornjača, pacov Splinter, trudi se da održi borbeni duh svojih razigranih učenika, koji moraju da se odupru čudovišnoj najezdi koja preti da pokori svet.
Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za četvrti vikend (23-25.) marta:

  1. "Nindža kornjače" ("TMNT")
  2. "300: bitka kod Termopila" ("300")
  3. "Shooter"
  4. "Divlji u sedlu" ("Wild Hogs")
  5. "The Last Mimzy"
  6. "Brda imaju oči 2" ("The Hills Have Eyes II")
  7. "Premonition"
  8. "Dani beznađa" ("Reign Over Me")
  9. "Pride"
  10. "Dead Silence"

Sutra čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

amerikacrtanifilmfilmkornjacenindza
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Miljenko Jokić

    Razočaran sam ovim filmom.