Poznata glumica ŠOKIRALA izjavom da ima otvoren brak sa suprugom (foto)

Brak poznatih glumaca Ketrin Zite Džons i Majkla Daglasa uspeo je da istraje do dana današnjeg, iako su imali mnogo uspona i padova. Traju već 18 godina. Čak ni skandal nije uništio njihov brak. Naime, porodicu je uzdrmala vest o zlostavljanju koje je bilo pripisano Daglasu.

Gostujući u šouu „Today“ na NBC njuzu Ketrin je voditeljima otkrila koja je tajna njihovog odnosa.

„Jako sam srećna što smo uspeli da opstanemo zajedno skoro 20 godina. Nikada nisam mislila da je moguće s nekim provesti toliko godina i da će sve biti idealno. Zapravo i nije bio idealno. Majkl i ja imamo otvoren brak i vezu. Kada imate decu koja nisu kriva što su se rodila u svetu punom nepravde, onda morate da budete otvoreni i sve iskreno da delite“, rekla je glumica.

Upravo činjenica da sve dele zajedno odnosila se na nedavnu priču Ketrin Zite o optužbama za zlostavljanje njenog supruga. Tada su, kako kaže, ona i Majkl seli zajedno sa svoje dvoje dece i razgovarali o ovom skandalu.

„Rođena sam u Evropi i jako mi je važna porodica tako da mi je normalno da svi zajedno sednemo za sto i razgovaramo o tome“, kazala je Ketrin.

A izjava da imaju otvoren brak iznenadila je mnoge.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ketrin zita-dzonsmajkl daglas
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Šokiran sam.