Prelepa menekenka se skinula gola – a svi gledaju frizuru (foto)

Bela Hadid je nedavno na reviji u Londonu predstavila novi izgled. Sada je odlučila da skrati kosu i napravi najpopularniju frizuru godine – bob.

Baš kada ste pomislili da je to bilo pravo iznenađenje, Bela se odlučila za još dramatičniju promenu.

Na svom Instagramu je predstavila novu kampanju u kojoj je učestvovala, a za koju se skinula gola i isprobala novu frizuru.

Dečački ošišana kosa istakla je njene oštre linije lica i predstavila manekenku u potpuno drugačijem svetlu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bela hadidmanekenka
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Niko i niđe

    Pa nece valjda pamet pokazati, dalje od golotinje nije ni dosegnula

  • ANDREJ

    Pozdravljam gest hrabre emancipovane devojke,koja se skinula gola.Stara je istina,da se niko ne treba stideti svoga tela,nego svojih losih dela,i losih reci,upucenih drugome.Kao covek koji svake godine letuje na carobnim plazama Ade Bojane,u bratskoj nam Crnoj Gori,pobornik sam slobodnog pokazivanja golog tela.Nema nistalepse,nego videti lepo bozanski izvajano telo mlade devojke ili zene.To je zaista umetnicki performans,i nema nicega ruznog i sramotnog,u gledanju lepog zenskog tela,koje kao da je izvajao Fidije…

    • Anonimni

      Sve si ti to lepo ispisao, ali kakva je to diskriminacija prema starijim gospođama kojima su se grudi otegle ispod pupka, a zadnjice ispod kolena, kao i momcima koji te šašolje spolovilom po gluteusima dok čekate zbijeni u redu za sladoled na plaži? Da li si ti to nama indirektno priznao ono što svi znamo, da gaće skidate jedni pred drugima samo zato što se klasični perverznjaci? Mogao bi da nam pošalješ obnažene slike ženskog dela familije, supruge i ćerke, čisto da nas razuveriš… I pozdravi nam Fidiju kad ga vidiš.

  • Anonimni

    baš se skinula, a manekenka je za nju žalostan pojam.