Savešena haljina dostojna kraljice: Kejt Midlton u spektakularnom izdanju za pamćenje (foto)

Princeza od Velsa Kejt Midlton i princ Vilijam prisustvovali su državnom banketu koji je održan u čast predsednika Južne Afrike.

Kejt je za tu priliku odabrala prelepu belu haljinu Jenny Packham sa ukrašenim ramenima i tijarom Lover’s Knot.

Izgledala je zaista kraljevski, a raskošna toaleta dostojna je buduće kraljice. Haljina je inače trenutno dostupna u prodaji za 4.303 funti. Ima izrez u obliku čamca i duge rukave, sa detaljima od perli preko ramena.

Što se tiče aksesoara, Kejt je nosila „clutch“ torbu Alexandar McQueen i Gianvito Rossi salonke sa šljokicama.

Kao nakit, princeza je odabrala tijaru ljubavnika kraljice Marije, poznatu pod imenom Lover’s Knot. To je deveti put da ju je Kejt nosila. Krije jako zanimljivu priču.

Tijara je naručena za kraljicu Mariju 1913. godine od britanske kuće Garard. Sastoji se od dijamanata i kolekcije od 19 visećih bisera, sve u srebru i zlatu. Kasnije je predata kraljici Elizabeti koja ju je potom dala svojoj snaji, princezi Dajani.

Navodno, tijara je bila toliko teška da je Dajana imala glavobolje nakon nošenja. Nakon njenog razvoda od princa Čarlsa, tijara je vraćena kraljici Elizabeti.

Kejt nije nosila tijaru prvih nekoliko godina svog kraljevskog mandata. U decembru 2015. prvi put ju je nosila na diplomatskom prijemu i od tada je postala princezin omiljeni komad nakita.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

haljinaKejt Midlton
Komentari (0)
Dodaj komentar