„Simpsonovi na filmu“ najgledaniji u Americi

Novo filmsko ostvarenje – „Simpsonovi na filmu“, uspelo je da prevaziđe očekivanja i najvećih optimista u jeku letnje sezone i da napravi fascinantan rezultat u celom svetu, ali i u Srbiji. U prvom vikendu „Simpsonovi na filmu“ zaradili su gotovo 72 miliona dolara, što je najbolje otvaranje filma baziranog na TV seriji.
Pored neočekivano uspešnog američkog debija, autori i distributeri filma zadovoljno trljaju ruke zbog rezultata ostvarenih u celom svetu, jer su na 71 teritoriji gde se prikazuju Homer, Mardž, Bart, Lisa i Megi u prvom vikendu zaradili ukupno 96 miliona dolara. Da i Srbija voli najluđu porodicu na svetu dokazuje podatak da su „Simpsonovi na filmu“ imali najuspešniji prvi vikend od svih stranih filmova u 2007. godini.
Film je režirao Dejvid Silverman (David Silverman), a glavnim junacima glasove su pozajmili isti glumci koji to čine i u televizijskoj verziji. Među njima su: Den Kastelaneta (Dan Castellaneta), Nensi Kartrajt (Nancy Cartwright) i Henk Azarija (Hank Azaria).
Ovako izgleda top-lista najbolje kotiranih filmova po zaradama na američkim blagajnama za četvrti vikend (27-29.) jula:

  1. "Simpsonovi na filmu" ("The Simpsons Movie")
  2. "I Now Pronounce You Chuck and Larry"
  3. "Hari Poter i Red feniksa" ("Harry Potter and the Order of the Phoenix")
  4. "Lak za kosu" ("Hairspray")
  5. "Bez rezervacije" ("No Reservations")
  6. "Transformersi" ("Transformers")
  7. "Mućkalica" ("Ratatouille")
  8. "Umri muški 4.0" ("Live Free or Die Hard")
  9. "I Know Who Killed Me"
  10. "Who’s Your Caddy?"

Sutra čitajte više o najgledanijim filmovima u Americi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

crtanifilmfilmkomedijasimpsonovi
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Miloš Kaliski

    Mnogo ljudi u Srbiji voli da gleda seriju Simpsonovi ali nijedan kanal je ne emituje. Nema nijednog TV kanala koji se brine o svojim gledaocima već nam serviraju španske serije i druge niskobudžetne tvorevine. Kada će opet obožavaoci Simpsonovih biti u prilici da uživaju ispred malih ekrana.