Slavni par u tajnosti dobio treće dete: Ceo svet raznežili dirljivim fotografijama iz porodilišta

Pre samo nekoliko dana počele su da kruže glasine da je trudna, a onda je svetom odjeknula vest da se Ana Kournjikova već porodila. Njenom partneru Enrikeu Iglesijasu i njoj to je treće dete, a bivša teniserka na svet je donela devojčicu.

Vest je prvi podelio Enrikeov brat, Hulio Iglesijas Jr, koji je tokom intervjua na čileanskom radiju, rekao je Enrike postao tata treći put.

Slavni par, koji je u vezi od 2001. godine, međutim, do tada tu vest nije ni potvrdio niti demantovao, ali su onda oboje iznenadili pratioce na društvenim mrežama, objavivši predivne fotografije iz porodilišta.

Na Instagramu su otkrili da je u njihovu porodicu stigla djevojčica, čije ime nisi otkrili, ali su napisali da je rođena 30. januara.

– Moje sunce – napisao je 44-godišnji pevač pored fotografije na kojoj drži tek rođenu ćerkicu u naručju. A onda je usledio pravi internet bum. Više od 1,8 miliona „lajkova“ na ovoj društvenoj mreži i preko 40 hiljada komentara za manje od 12 sati.

Bivša teniserka i poznati pevač su decembra 2017. godine dobili blizance Lusi i Nikolasa, a privatni život drže daleko od očiju javnosti. Postoje, ipak momenti, kada radost treba podeliti sa svetom, a reakcije su onakve kakve su samo mogli da požele.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Ana Kurnjikovaenrike iglesijas
Komentari (0)
Dodaj komentar