Svetske zvezde: Exit se ne propušta!

Nakon što su u prethodnom periodu vodeći svetski mediji kao što su BBC, CNN, Forbes, Guardian, Mirror i drugi, „Exit“ preporučili višemilionskom auditorijumu širom planete, upravo je objavljen i video u kojem svetske i domaće zvezde nemaju dilemu: „Exit“ se ne propušta.

Nina Kravic, Maseo Pleks, Karl Koks, Skrileks, „Rudimental“, „Dub Pistols“, „Bastille“, „Green Velvet“ i Feder izdvajaju „Exit“ zbog osećaja slobode, prizora od kojih zastaje dah, spektakularne i krajnje složene produkcije na tvrđavi i njegove generalne veličine.

Sve je to dobro poznato i domaćoj postavi u kojoj su Ida Prester, Una Senić, Bojana Vunturišević, Ivan Jevtović, Nenad Okanović, Viktor Savić, Dragana Mićalović, Kristina Radenković, Državni posao, Bojan Perić, Milena Radulović, Relja Milanković Reksona, Coby, Surreal, Fox, Struka, NIĆIM IZAZVAN, Yašerstain i Nemanja Kostić.

Oni su takođe podelili svoje utiske o „Exitu“ i posle brojnih putovanja potvrdili zašto je jedinstven u celom svetu, a stotinama hiljada ljudi obavezna stavka u kalendaru.

Harizmatična Ruskinja, koja stalno preispituje stereotipe i pomera granice na elektronskoj sceni, Nina Kravic, imaće čast da i ove godine zatvori ceo festival na „mts Dance Areni“, a navodi da je „Exit“ za nju „veoma posebno iskustvo“ i, u skladu sa ovogodišnjom temom „Exit Freedom“ dodaje: „Mislim da je suština celog festivala biti slobodan“.

Maseo Pleks, elektronski genije kako ga nazivaju njegove kolege, ranije je priznao da jedinu tremu u životu ima pred nastup na „Exit“-u, kao i da se svake godine pita da li će ponovo nastupati na svom omiljenom festivalu.

Skrileks i Karl Koks, nisu štedeli na epitetima, te su „Exit“ festivalu uvek javno čestitali, na po njihovom mišljenju, krajnje zasluženim nagradama za najbolji evropski festival.

Grupa „Dub Pistols“ htela je i da podeli sa domaćom publikom kakav je status festivala u međunarodnim krugovima: „Reputacija Exit festivala jedna je od najvećih i najviših na svetu!“

Zvezde su podelile i svoje favorite sa programa ovogodišnjeg „Exit“ festivala, te Dimitri Vegas kaže da je sjajno što će publika moći iste večeri na glavnoj bini da sluša Dejvida Getu i Martina Gariksa, što je prava retkost i svetska ekskluziva. Una Senić ne može da dočeka Grejs Džons i Sevdalizu.

Pevačicu iz Irana, kao i Fiver Rej slušaće Ida Prester, popularni reperi Surreal i Coby izdvajaju najpopularniji svetski hip-hop sastav „Migose“, dok je ovogodišnji favorit Viktora Savića berlinski tehno heroj Rodhad.

Poznati muzički urednik i direktor „Play“ radija Nemanja Kostić pored favorita „Migosa“, Grejs Džouns, Fiver Rej i LP, retorički se zapitao: „Da li postoji neko ko se nije dobro proveo kad pušta Solomun ili Maceo Plex?“

„Exit“ festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

exitPetrovaradin
Komentari (0)
Dodaj komentar