Više se ne kriju: Frontmen grupe Coldplay do ušiju zaljubljen u fatalnu glumicu (foto)

Glumica Dakota Džonson (28) i muzičar Kris Martin (40) potvrdili su vezu o kojoj se pričalo krajem prošle godine. Iako se šuškalo kako su nerazdvojni, par nikada nije mogao da se vidi zajedno u javnosti. Zvezdu ‘Pedeset nijansi sive’ i frontmena grupe Coldplay fotografi su u petak uveče ‘ulovili’ na romantičnoj večeri u Malibu.

– Dovezli su se u Krisovom džipu do ekskluzivnog Soho restorana koji je rezervisan samo za VIP članove. Kada je ugledala fotografe, glumica je počela da skriva lice, ali bilo joj je uzalud jer su ih svi već prepoznali – kaže izvor koji se našao u blizini.

https://www.instagram.com/p/Bd6bMofg8_x/?taken-by=dakota_mex

Par je uživao u razgovoru dva sata, nakon čega su se zaputili, kako tvrde, prema Krisovom domu. Kćerka glumaca Melani Grifit (60) i Dona Džonsona (68) je na povratku pokušala da se sakrije od fotografa i znatiželjnih prolaznika. U džipu je spustila glavu i lice prekrila rukom.

– Kris je zaljubljen do ušiju u Dakotu. Šalje joj stalno svoju muziku jer ga zanima njeno mišljenje. Ovo nije samo obična afera u nizu – rekao je izvor blizak pevaču.

Džonson je 2016. prekinula dvogodišnju vezu sa manekenom Metjuom Hitom (29). Veza nije uspela da preživi njen status svetski poznate zvezde koji joj je donela uloga u filmu ’50 nijansi sive’.

Martin je bio 11 godina u braku sa glumicom Gvinet Paltrou (45). Imaju devojčicu Epl (12) i sina Mouzesa (11). Razdvojilo ih je i to što je Gvinet oduvek volela da bude u centru pažnje medija i javnosti, dok Krisu to nikad nije bilo bitno. Oboje su, uz roditeljstvo, bili zauzeti karijerama. Nedavno se glumica pohvalila kako se i dalje druže jer su ‘moderna porodica’.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Kris Martindakota džonson
Komentari (0)
Dodaj komentar