Zdravko Čolić: ‘Više od misica me uzbuđuju jedre sobarice’

Supruzi Sandri nikad nisam dao povoda za ljubomoru. Zna za koga se udala, zna koliko me je žena saletalo i zna kakav je moj posao, rekao je Zdravko Čolić (66).

Otkad je 1972. ostavio grupu Ambasadori i krenuo u solističku karijeru, sarajevski pevač je miljenik žena. Ispred stana su ga neke čekale u venčanicama, pa i pokušavale da se sprijatelje sa njegovom mamom da preko nje dođu do Zdravka. Oduvek je znao sa ženama a njihovo opsedanje nije mu smetalo. U karijeri je od 219 snimljenih pjesama njih 16 posvetio ženama. Pevao je Emili, Ruški, Julijani, Ivani, Anđeli, Jasmini, Esmi, Kristini… Na glasu je da slama ženska srca, a u životu je imao samo tri duge veze.

– Drage su mi bile i one strastvene, kratke. Jedna takva noć ili možda samo pogled znao je duboko da mi se ureže u sećanje. Ponekad bih se osećao kao da smo proživeli ceo život u tih nekoliko sati. Imao sam divnih trenutaka, susreta, pa i kratkih veza koje su ostavile pečat. Odvojio bih jedno od drugog, te tri duge veze od strasti – rekao je Čola.

Danas ga obuzme seta kad govori o obožavateljkama. Najpopularniji pjevač bivše zemlje ne krije kakve su ga žene privlačile. Moglo je pored njega biti sto misica, ali kada bi pored njega prošla jedra sobarica, Čolin bi pogled odlutao, a misice ostajale same. Miljenik svih žena najviše voli one prirodne, iz naroda.

– Ta erotičnost običnih žena mi je neodoljiva. Uvek me je uzbuđivalo prirodno, normalno, one punije, jedre žene. Svako ima svoj ukus, ali to ne znači da nisam voleo i misice – rekao je Zdravko, a prenosi 24sata.

Sa suprugom Sandrom venčao se u tajnosti 2001. godine. Mesecima niko nije znao da je Čola u braku.

– Dogovorili smo se sa matičarkom da pomeri moje ime nekoliko stranica unazad, kako njene kolege to ne bi odmah sutra videli. Uspela je da ostavi prazno mesto na nekoliko stranica unazad, pa se tek za mesec i po to otkrilo – raspričao se Čolić, koji se ponosi kćerkama Unom i Larom. U braku se, kaže, ničega nije odrekao.

– I dalje mislim da se čovek ničeg ne treba odricati. Više ne izlazim svako veče na lumperajke. Porodičnom čoveku je mesto kod kuće, ali kad se radi koncert, turneja…, podrazumeva se da ću zaglaviti na tim druženjima. Još imam i snage i energije. Našao sam zlatnu sredinu, što je u ovim godinama najpristojnije – kaže Čola.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

zdravko čolić
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • LJILJANA STOJKOVIC

    Pravi smeker miljenik i mladje i starije generacije.Pevac koji je obelezio svojim pesmama jednu epohu, i jos uvek traje.Sve najbolje njemu i njegovoj porodici Veliki pozdrav .Verna obozavateljka.