Zvezda „Prijatelja“ otkrio bizarnu mržnju prema Kijanu Rivsu

Memoari Metju Perija, pod nazivom “Friends, Lovers and the Big Terrible Thing”, izlaze 1. novembra, ali već danima cure detalji iz knjige, od kojih su neki prilično teški pa čak i šokantni.

Glumac je na papir pretočio priču o svojoj teškoj borbi s zavisnošću od alkohola i droge i opisao da mu je zbog prekomerne upotrebe narkotika život bukvalno visio o koncu. Također piše da je potrošio milione dolara na odvikavanje (navodno je 15 puta bio na rehabilitaciji, na šta je potrošio oko 9 miliona dolara), kako mu je debelo crevo puklo od zloupotrebe opioidnih lekova, kako je završio je u bolnici i dva nedelje bio u komi, kako je skoro umro (lekari su mu davali dva posto da preživi!) i još puno toga.

Međutim, u knjizi otkriva i jednu priličnu bizarnu stvar. Problematična zvezda ‘Prijatelja’ snimio je svoj prvi film, ‘Jedna noć u životu Jimmyja Reardona’, 1988. godine sa tada 18-godišnjim Riverom Feniksom, dugogodišnjim najboljim prijateljem Kijanu Rivsa.

Peri u svojoj knjizi piše o Finiksovoj smrti od predoziranja (kada je imao samo 23 godine) 1993. godine: „River je bio predivan čovek iznutra i spolja i previše lep za ovaj svijet, pokazalo se. Čini se da uvek padaju zaista talentovani momci. Zašto su originalni mislioci poput Rivera Finiksa i Hita Ledžera umrli, a Kijanu Rivsa još uvek hoda među nama?“

I dok ceo svet obožava Rivsa zbog njegove jednostavnosti, dobrote i nesebičnosti, Peri je na još jednom mestu u knjizi ‘potkačio’ kolegu, i to nakon smrti glumca Krisa Farlija. Dok se borio s zavisnošću na vrhuncu slave u seriji ‘Prijatelji’, glumeći Čendlera Binga, Peri je potpisao ugovor za snimanje komedije ‘Zamalo junaci’ u kojoj glumi i Farli. Nakon što je 1997. godine Kris umro od predoziranja, Peri je bio utučen i zbunjen, ali je opet pomislio da nije pošteno što je Rivs još uvek živ.

„Udario sam rukom po zidu i napravio rupu na zidu garderobe Dženifer Aniston kad sam saznao“, napisao je. „A Kijanu Rivs još uvijek hoda među nama.“ Da stvar bude još zanimljivija, Rivs i Peri , prema IMDb-u, nikada nisu zajedno glumili, stoga nije sasvim jasno otkud se stvorila ta Metjuova mržnja prema jednom od najomiljenijih glumaca današnjice.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kijanu rivsmemoarimetju peri
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Durex

    Pijana budala, ne može Rivsu ni da plune pod prozor od zavisti.