Neverni muškarci otkrili kakve žene biraju za varanje – iznenadićete se

Neverni muškarci otkrili su kako biraju žene s kojima će imati vanbračne aktivnosti’. Taj proces izbora žene nije slučajan, oni su o tome razmišljali i unapred ga planirali, otkrilo je istraživanje onlajn stranice za upoznavanje partnera za aferu, Ashley Madison.

Od 1.300 ispitanika, 27 posto muškaraca je priznalo da bi u slučaju da su nezadovoljni sa svojom vezom, pokušali da zavedu koleginicu s posla.

Iako se ‘druga žena’ često opisuje kao neka misteriozna zavodnica, ona je zapravo najčešće neko ko vam je blizak i verovatno ste čuli za nju iz njegovih priča. Muškarci obično za aferu biraju ženu koju odranije poznaju.

Deo njih voleo bi da upozna nekog novog i ima kratak seksualni susret koji nikako ne bi uticao na njihovu postojeću vezu.

Čak 99 posto muškaraca je otkrilo da su ili imali afere ili da su ozbiljno razmišljali o započinjanju jedne. Većina ih je izjavila da je glavni motiv za traženje ljubavnice bio seks koji bi zadovoljio njihove potrebe.

Svoje momke ili muževe varalo je 39 posto žena, a 35 posto njih je o tome ozbiljno razmišljalo.

Više od polovine žena aferu su imale nakon rođenja dece.

Žene kod traženja partnera za aferu većinom gledaju na njegov izgled, a njih 43 posto je otkrilo da je afera bila potpuno fizičkog karaktera, dok je malih 5 posto izjavilo da ih je privukao muškarac s kojim su mogle da ostvare i intelektualnu vezu.

Većina muškaraca i žena kažu da je afera bila pokušaj da začine svoj ljubavni život, piše Dejli Mejl.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

aferamuskarciprevara
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Ipak je najbolje kad obostrano varaju.

  • Zglobni Skoč

    Pa biraju one koje će im ispuniti sve želje i fantazije koje im partnerka ili žena ne ispunjava, a verovatno ih ispunjava drugima sa strane dok se švalera.