Ovo su NAJČEŠĆE MUŠKE LAŽI

Nije nam se jednom desilo da slušamo nečije hvalospeve znajući da to nije istina, ali prosto im ne možemo reći da lažu. Neke laži mogu biti bezazlene, neke neophodne, a neke potpuno obmanjujuće. U nastavku vam donosimo najčeće muške laži.

Gde su bili

Većina muškaraca ima potrebu da se oseća slobodno. Ne žele da odgovaraju za svoje postupke i obrazlažu svoje odluke, a često se i plaše mišljenja svojih ljepših polovica.

O strahovima

Muškarci su često u detinjstvu bili izloženi pritisku društvenih standarda da moraju biti emotivno jaki u raznim situacijama. Izrazi poput „ne plači“ ili „budi muško“ često su samo neke od vaspitnih metoda, koje kasnije mogu dovesti do odbijanja emocija.

O broju partnerki

Budimo iskreni, za većinu nas seks je osetljiva tema. Dok se žene mogu osećati pod pritiskom da se budu seksi, muškarci često povezuju svoju muškost prema tome kakvo su ranija iskustva imali, a i „žele biti viđeni kao iskusni ljubavnici“.

O godinama

U tinejdžerskim danima često lažu o godinama i predstavljaju se bar pet godina stariji, kako bi osvojili devojku, ali tokom godina situacija se menja, a četrdesete sve više postaju tridesete.

O visini

Jedan od najvećih muških kompleksa sigurno je visina. Muškarci nižeg rasta često se osećaju nesigurno pored lepotica u visokim štiklama pa ako je vaš muškarac približno iste visine, nemojte sa izborom visine potpetica.

O primanjima

Svim muškarcima san su dobar automobil i brdo para. Upravo zato, muškarci se osećaju moćnije ako u određenim trenucima spominju kako su finansijski dobro situirani, čak iako to nije istina.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

lažmuskarciveza
Komentari (0)
Dodaj komentar