Par saveta o stilu koje svaki muškarac mora da zna

Ako ste jedan od onih muškaraca koji ne prati modu i moda ih ne zanima, ipak morate znati bar nekoliko saveta o stilu uz koje ćete uvek biti besprekorno odeveni.

Kaiš i cipele uvek moraju da idu zajedno

Pripazite da vam boja kaiša i cipela ne odskače, oni moraju biti dobro ukombinovani. U suprotnom biste mogli da pogrešite s celom odevnom kombinacijom. Držite se crne, smeđe ili boje konjaka jer njih je najlakše kombinovati zajedno.

Uskladite košulju i kravatu

Ne tako davno, modni znalci su tvrdili da uz košulju obvezno mora ići i kravata u istoj boji. Ali, s obzirom na to da se vremena menjaju, danas više nije tako. Sada se čak preporučuje igranje s nekoliko boja kako biste bili što originalniji. Ipak, uvek budite sigurni da su kravata i košulja u skladu, bilo bojom ili stilom. Poigrajte se kravatom s dijagonalama ili tačkicama, ali pazite da ne odskače bojom.

Čarape

Iako se čarape u mnogim kombinacijama ni ne vide, budite oprezni u slučaju kada će se videti. Stoga, izbegavajte bele čarape jer gotovo da ne postoji okolnost za koju bi one bile primerene. Možda jedino kod odlaska na tenis.

Sat

Sat je odličan dodatak koji dopunjuje svaki stil i mnogi modni stručnjaci savetuju da ga mora imati svaki muškarac. Međutim, on isto tako mora biti usklađen s ostatkom odeće. Ali želite da izbegnete muke s kombinacijama, birajte sat s metalnim kaišem koji će odgovarati svakoj kombinaciji.

Naočare

Naočarima možete lako i jednostavno pokazati svoj stil, jedinstvenost i kreativnost. One ne služe samo da bi popravile vid, već mogu popraviti i celokupan stil. Potrudite se i odaberite one koje će pristajati vašem obliku lica, stilu i ličnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

modaPravi muškaracstil
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Carape se ne vide, ali se ni gace ne vide! Nista o gacama niste rekli. Ja npr. nosim bokserice i to najcesce Tom i Dzerija a cesto i bracu Daltona!