Poslao devojci fotografiju polnog organa ali je zbog njenog odgovora odmah pobegao (foto)

Upoznavanje preko interneta u mnogim je slučajevima dosta rizično jer nikada ne znate na kakvu ćete osobu naleteti.

IRL 🐈🐟

Gepostet von Mariclare Michelle am Dienstag, 26. März 2019

U to se uverila mnogo puta i devojka po imenu Marikler Mišel iz Sijetla u američkoj saveznoj državi Všintgton, koja je odlučila da već oprobanom metodom stane na kraj muškarcima koji joj šalju proste fotografije.

Na Fejsbuku je dodao jedan mladić kom su se svidele njene plave oči i pegice pa joj je odmah poslao poruku. Napisao joj je i da je pomislio da je slobodna na što mu je ona odgovorila da je zauzeta. Međutim, njemu to nije zasmetalo nego je upitao želi li i dalje da mu bude prijateljica i ponovio da voli njene pege.

Nakon toga joj je poslao fotografiju svog polnog organa i upitao je da li joj se sviđa ono što vidi.

Ali, devojka se dobro snašla. Upitala ga je šta joj je to poslao jer ne vidi fotografiju. Potom mu je objasnila da ne vidi fotografiju ako je u pitanju golotinja jer na mobilnom telefonu ima blokator za pornografiju koji odmah šalje informacije lokalnoj policiji.

– Znam da je blesavo, ali nikad ne možeš biti previše oprezan s čudacima na internetu koji šalju fotografije svojih penisa – napisala mu je ona što je izazvalo reakciju baš kakvu je očekivala.

– Da li si ozbiljna? – upitao je mladić na što mu je ona odgovorila ‘apsolutno’ i pitala ga ponovo šta joj je poslao.

On joj je potom odgovorio da joj je poslao upravo to o čemu je pisala i pravdao se da je previše popio.

Marikler mu je zatom napisala da je njegova fotografija poslata lokalnoj jedinici za Seksualne zločine protiv žena i da će verovatno snositi posledice jer je policija, osim proste fotografije,  dobila i informacije o njemu.

Perverzni mladić poverovao je u svaku njenu reč i odmah je blokirao, a ona je svoju podvalu objavila na Facebooku i dobro nasmijala svoje prijatelje.

– Ne šalji mi slike penisa jer ću te je… razneti – napisala je devojka i otkrila da je tu ideju videla već jednom na Fejsbuku i da je i sama odlučila da pokuša da na taj način otera muškarca koji joj dosađuje, a to joj je i više nego uspelo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

fotogrfijapolni organsala
Komentari (0)
Dodaj komentar