Prijateljski seks

Muškarac može da bude samo prijatelj sa ženom, a da uopšte nemaju seks – ako se uzdržava i ako je svestan granice koja razdvaja vezu od prijateljstva.

Potrebno je da se uvek precizira šta je to što jedino može da dobije od tog vanpartnerskog odnosa sa ženom.

Zbog toga treba pitati žene. To je jedini način da se dobije konkretan odgovor. Pitanje ne može da nam naškodi, naprotiv. Može samo da nam bude od koristi, možemo da nastupamo bez straha. Ako ništa drugo, razgovor s nekom drugaricom obično znači da nema ničega što bi moglo da vam skrene pažnju i malo je mogućnosti da je osramotite ako spomenete nešto što vam se mota po glavi.

Na kraju krajeva, žene to i vole – da razmenjuju misli i da porede. Žene mnogo dobijaju iz muško-ženskih odnosa, ali muškarci dobijaju više u domenu intimnosti, poveravanja i razgovora. Šta nam valja činiti? Treba postati izuzetan slušalac. Žene baš to i žele. Da se oseti intimnost, a da se ipak ne uđe u nju. Sva priča koju možete imati sa svojom drugaricom može vas izvežbati da ovladate veštinom slušanja, koja će vam garantovano omogućiti da s nekom sledećom ženom dođete do odnosa koji karakteriše telesna intimnost. Naravno, postoje i prepreke kada imate drugaricu. Kada pretvarate ženu iz koleginice u osobu kojoj ćete pričati sve što vas muči, to može da potraje, a zahteva i mnogo truda.

Kada je prijateljstvo između muškarca i žene u pitanju, stvar je prilično jasna. Da, ona se vama dopada i dopadate se i vi njoj. Sjajno se slažete i oboje ste slobodni. Zašto onda ne preći na sledeći logičan nivo? Na primer, možda baš zbog toga što nakon tog prelaska nema povratka na prethodni dobar nivo ako se nešto loše desi, ili zato što platonska ljubav nikad (ili bar u najvećem broju slučajeva) ne funkcioniše u krevetu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

vezamuško-ženski odnosiprijateljiseks
Komentari (0)
Dodaj komentar