Znate li ko su sigma muškarci?

Da bi neko bio alfa muškarac, on navodno mora da bude pun samopouzdanja i želje za isticanjem. Ovakve osobe vole da budu na vrhu hijerarhije, zbog čega privlače veliku pažnju i pripadnika ženskog i pripadnika muškog pola.

Nasuprot njima stoje tzv. beta muškarci, koji prihvataju liderstvo alfi i bez pogovora se povinuju tuđim željama. Postoji, međutim, još jedna grupa muškaraca, a to su sigme.

Muškarci ovog tipa su veoma samostalni i oni ne traže konstantnu validaciju od strane drugih ljudi.

Oni su puni samopouzdanja, ali nisu arogantni. Uglavnom su smireni i delimično introvertni.

Za razliku od alfi, koje su takođe pune samopouzdanja, sigme ne žele da se nađu na vrhu tuđe piramide. Oni radije biraju svoj put i žive u skladu sa svojim ubeđenjima.

Sigme su tajnovite i ne otvaraju se lako drugima. Glavno im je da održe svoj unutrašnji mir i veoma su oprezni kada biraju s kim će da se druže.

Na nekom nivou oni su vukovi samotnjaci, koji ne vole nametnuta pravila, konformizam i idolopoklonstvo.

Baš zbog toga što ne otkrivaju puno o sebi, oni su donekle misteriozni za pripadnice ženskog pola, što je kvalitet koji mnoge od njih smatraju privlačnim.

Po pravilu su inteligentne i nezavisne osobe, a poznato je da su žene slabe i na takve muškarce.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muskarci
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Adolf

    Ja sam Alfa sa Sigma simptomima, najjači sam.😁😋

  • Darija

    To su jedini PRAVI muškarci. Nemaju potrebu da se dokazuju, nadmeću i takmiče, jer nisu iskompleksirani. Svjesni su svoje vrijednosti i ne treba im potvrda za to… Nažalost, rijetki su