Na ovom predivnom mediteranskom ostrvu vraćaju vam novac ako padne kiša

Ne postoji ništa gore nego kada vam odmor upropasti kiša, a jedino što želite je malo sunca. Srećom, postoji predivno mediteransko ostrvo koji garantuje da kiša neće padati, a ako se to kojim slučajem dogodi, hotel u kojem ste odseli vratiće vam novac za smeštaj.

Ostrvo Elba, smešteno tik uz obalu Toskane u Italiji, jedan je od najvećih italijanskih ostrva i deo je Nacionalnog parka toskanskog arhipelaga.

Osim po predivnim mediteranskim plažama, Elba je poznata i po impresivnim tvrđavama i mineralnim kupkama, prenosi News.

Kako je Napoleon bio proteran na ovo ostrvo, ima dosta istorijskih delova i priča za otkrivanje, a ako to nije dovoljno primamljivo, ovde se i garantuje odmor bez kiše.

U inicijativi poznatoj po nazivu Elba bez kiše, koja je pokrenuta prošle godine, ostrvo nudi povraćaj novca za hotelski smeštaj ukoliko kiša predugo traje.

Kako kažu iz službene turističke organizacije ostrva, čak iako je kiša u maju retka pojava na Elbi, to ne znači da ne može pasti.

„S inicijativom Elba bez kiše, tokom maja i od septembra do oktobra, ukoliko kiša bude padala tokom vašeg boravka, nećete morati da plaćate noćenje“, kažu iz turističke organizacije ostrva, prenosi Index.

U ovoj akciji učestvuje 14 hotela na ostrvu, od onih luksuznih do kampova. Potrebno je poslati mejl i tražiti tarifu Elba bez kiše i rezervisati svoj smeštaj. Kako biste dobili povraćaj novca za smeštaj u slučaju kiše, ona će morati da pada dva sata ili više između 10 sati ujutru i 8 sati uveče.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

besplatno letovanjesmeštajkišaostrvo
Komentari (0)
Dodaj komentar