najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Pobesneli Maks: Autoput besa 3D

Žanr: akcija, avantura, naučna fantastika
Trajanje: 120 min.

Glavne uloge: Tom Hardi (Tom Hardy), Šarliz Teron (Charlize Theron), Nicholas Hoult, Zoe Kravitz, Rosie Huntington-Whiteley
Scenario: Džordž Miler (George Miller), Brendan McCarthy, Nick Lathouris
Režija: Džordž Miler (George Miller)

SINOPSIS

Apokaliptična je ovo priča smeštena u pustinjske predele gde se svi bore za golo preživljavanje. Postoji samo dvoje ljudi koji su spremni i sposobni da u haotični svet vrate mir i poredak – Maks, koga tišti tragedija u kojoj je izgubio ženu i dete, i Furioza, neustrašiva ratnica. Njih dvoje će zajedno po drumovima planete tražiti spas za čovečanstvo.

Maks

O FILMU

“Pobesneli Maks: Autoput besa” novi je nastavak legendarnog serijala koji je predstavio jednog od najboljih glumaca savremenog filma Mela Gibsona. Treći deo filma izašao je pre skoro 30 godina i zato je pravo vreme da nove generacije upoznaju Pobesnelog Maksa u velikom stilu, u interpretaciji Gibsonovog naslednika Toma Hardija. Hardiju se u novom nastavku pridružila i provkativna Šarliz Teron. Režiju potisuje sjajni Džordž Miler, koji potpisuje i prethodna tri filma.

“Pobesneli Maks: Autoput besa” petnaest je godina bio samo ideja i do kraja snimanja ista ta ideja pretvorena je u 400 sati materijala. Kako bi je sažeo u 110 minuta čiste akcije, reditelj Džordž Miler obratio se dugogodišnjoj saradnici, montažerki Margaret Siksel, kako bi, prema njegovim rečima, „stvorila vremenske dimenzije i sve delove spojila u jedinstveno iskustvo za istinski doživljaj.“ Jednom prilikom Miler je izjavio: „Film ne postoji bez publike, on nije na disku ili u konzervi, već je u bioskopu i oživljava kad se mi kao gledaoci poistovećujemo sa strancima i predajemo radnji. To je podeljeno iskustvo i samo tako znamo šta smo napravili.”

Oficijelni sajt:

 

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike