U trendu

Novi album Britni Spirs

Novi album Britni Spirs (Britney Spears), četvrti po redu, naslovljen „Get in the Zone“, izaći će 18. novembra u Americi, objavila je njena diskografska kuća. Video-spot koji je Britni snimila sa Madonom (Madonna), za snigl „Me Against the Music“, pojavio se na televiziji MTV polovinom prethodnog meseca. Sama pevačica je i koautor te pesme, kao i na još šest od ukupno 13 pesama na albumu.

Dvadesetjednogodišnja pevačica izjavila je da je album vrlo senzualan i seksualan, najverovatnije zato što su to osećanja koja joj nedostaju u privatnom životu. Njen album pojaviće se u prodaji u isto vreme kada i novi album Kajli Minog (Kylie Minogue).

Pripremajući album, Spirsova je sarađivala sa R. Kelijem (R Kelly), P. Didijem (P Diddy) i Mobijem (Moby). U pesmi koju je R. Keli napisao za nju Britni peva: „Oh, it“s so hot, and I need some air, boy, don“t stop, „cause I“m halfway there“ („Oh, tako je vruće i treba mi vazduha, nemoj stati, na pola sam puta“). Za ovu pesmu Britni kaže da njome dokazuje da je ušla u svet odraslih.

Pesma koju je za nju napravio Mobi, naslovljena „Early Mornin““, govori o noćnom ludovanju i izlascima, te o neizbežnom mamurluku sledećeg jutra. Ovom pesmom Spirsova je verovatno priznala tabloidima da su sve vreme bili u pravu kada su izveštavali o njenim ludim izlascima i noćnim lumpovanjima.

To su sve informacije koje je prenela manje ili više žuta štampa, zato ipak treba sačekati sam album i formirati sopstveni stav. Nadamo se da će kod nas album moći da se kupi do kraja novembra, a do tada nam ostaju samo video-spotovi.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike