U trendu

3 rečenice koje baš nikada ne smete reći Vodoliji

Otkačeni, ekscentrični, optimistični, originalni, iskreni, slobodoumni – sve su to Vodolije. Pripadnici ovog znaka su zaista posebni, a neki kažu i da ih je teško razumeti.

“To moraš da uradiš ovako”

Vodolija je znak koji unapred može da vidi sva potencijalna rešenja određenog problema. Oni ne podnose da im se kaže da nešto moraju da urade na određen način. U njihovim glavama su razna druga kreativna rešenja koja bi imala isti efekat.

Uvek treba da računate na to da će Vodolija pronaći svoj jedinstveni način rešavanja nekog problema ili zadatka umesto da sledi nametnutu strategiju. Naravno, kada nemaju drugu alternativu i moraju da se pridržavaju pravila, oni će to učiniti, ali će se zbog toga osećati zaista isfrustrirano.

“Previše vremena provodiš sam”

Nijedan horoskopski znak ne ceni nezavisnost i samoću toliko koliko Vodolije. Nema te situacije kroz koju ne mogu da prođu sami. To ne znači da ne cene društvo i podršku bliskih ljudi.

Njima je potrebno da imaju vreme za sebe, vole da se izoluju nakon druženja, napune baterije i resetuju mozak, a to najlakše mogu učiniti kada su sami, piše Zadovoljna.hr.

“Zadrži svoje mišljenje za sebe”

Vodolije vole da se čuje njihov stav.Ako neko pokuša da umanji njihove ideje to ih može jako povrediti. Ponekad mogu da izgledaju pomalo rezervisano, pa čak i stidljivo.

Ipak, uvek su spremne da jasno i glasno izraze svoje mišljenje čak i kada se radi o neprijatnim temama. Ako se nađu u situaciji da ih niko ne sluša, brzo će pronaći način da izađu iz nje. Uvek dozvolite Vodoliji da kaže svoju istinu bez obzira na sve.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.