U trendu

Malo par, malo nepar

Pored dva osnovna astrološka tipa (par i nepar), postoji i šest mešovitih  tipova.

U zavisnosti od toga da li ste rođeni parnog ili neparnog dana, meseca i godine, pripadate jednom od 6 astroloških tipova, a svaki od tipova ima svoje karakteristike i specifičnosti.

I tip – rođeni neparnog dana, parnog meseca i parne godine (npr. 9. 4. 1982.)

Vas odlikuje umerenost na emotivnom, duševnom i duhovnom planu, kao i uravnoteženost na ostalim planovima i nivoima. Imaćete uspeha ako se budete bavili prirodnim naukama. Vi ste, recimo, rođeni matematičar i fizičar, mada ne biste bili ništa lošiji biolog, botaničar ili ekolog. Ne reagujete burno na stvari i pojave. Vas kao da ništa ne iritira. Vedre ste prirode i volite jednostavan život.

II tip – rođeni neparnog dana, neparnog meseca i parne godine (npr. 9. 3. 1982.)  

Vi ste emotivna osoba, mada to veoma vešto prikrivate. Drugi ne znaju mnogo o vama, vrlo ste zagonetni za okolinu. Ne pričate mnogo, čak ni svojim najbližima, o vlastitim planovima i namerama. Za vas je ćutanje tajna uspeha. Ako se budete bavili umetničkim stvaralaštvom, stvorićete dela izuzetne estetske vrednosti.

III tip – rođeni parnog dana, neparnog meseca i parne godine (npr. 8. 3. 1982.)

Retko se sreće tako uravnotežena osoba kao što ste vi. Ipak, za svoju okolinu – vi ste hladan čovek. Od vas se pomalo zazire, jer ste u svakoj prilici hladni i odmereni. Vama idu od ruke poslovi u organizaciji širih razmera; umete da nametnete svoju volju okolini, da podredite one koji vas slušaju i poštuju. Nepoznate su vam duševne i duhovne krize, savršeno se nosite sa svim problemima.

IV tip – rođeni parnog dana, neparnog meseca i neparne godine (npr. 8. 3. 1981.) 

Vi pomalo naginjete misticizmu i okultnim učenjima, iako sebe smatrate praktičarem, racionalistom, čovekom od akcije. No, to vam ni najmanje ne smeta u rešavanju životnih problema. Dobro je kad čovek uspostavi ravnotežu između ezoterijskog i realnog, između duhovnog i fizičkog sveta. Možete se okušati u svim disciplinama, u mnogim učenjima i naukama. Sve je podjednako vredno za vas: ničemu ne dajete prvenstvo, i upravo je to najbitnije. Trebalo bi da budete uspešan vajar, skulptor, slikar, neimar.

V tip – rođeni neparnog dana, parnog meseca i neparne godine (npr. 9. 4. 1981.)

Vi ste graditelj i stvaralac materijalne kulture. Za vas će biti uspešan brak sa osobom iz bilo koje numeričke podvrste, jer ste vi osoba harmonije, sklada, jedinstva. Posvetite se arhitekturi, mada možete biti uspešni i u poslovima koji se odnose na prirodne nauke, jer ste po prirodi otvoreni, dinamični i sugestivni.

VI tip – rođeni parnog dana, parnog meseca i neparne godine (npr. 8. 4. 1981.)

Vi ste dvaput zemaljski, a jednom nebeski broj, pa vam je stoga mnogo bliži fizički svet. Mogli biste biti dobar lekar, hirurg, psiholog ili psihijatar. Vama je suđeno da pomažete drugima, da ih spasavate, da im se nađete u nevolji. Imat širok uvid u sve oblasti, mada vas ne privlači mnogo mistika i okultizam. Vi ste racionalan tip, osoba koja ne veruje previše u natčulno i onostrano.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)