U trendu

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipulišu, agresivni su, ljubomorni, temperamentni…, bolje da se nikada ne kačite sa njima

Vešto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih ‘vrlina’

Škorpija: Snažna sila
Škorpije često povezuju s intenzitetom, strašću i misterijom. Osobe rođene u ovom znaku imaju istančan osjećaj za intuiciju i skloni su vrlo snažnim emocijama. Međutim, njihov intenzitet ponekad može skrenuti u tamnije teritorije, što dovodi do posesivnosti, ljubomore i sklonosti manipulaciji. Dok Škorpije mogu biti jako odani saveznici, njihov je ubod snažan kada se naljute.

Ovan: Vatreni ratnik/ca
Ovan, kojim upravlja Mars, utelovljuje duh ratnika – hrabar, neustrašiv i samouveren. Njihova odlučnost i hrabrost čine ih strašnim protivnicima, ali njihova impulsivna priroda takođe može dovesti do nepromišljenosti i sukoba. Osobe Ovnovi poznate su po svojoj temperamentnosti i brzopletosti, što može rezultovati nestabilnim situacijama ako se ne nauče samokontroli.

Lav: Dominantni kralj/ica
Osobe u znaku Lava zrače samopouzdanjem, harizmom i prirodnim talentom za vođstvo. Lavovi napreduju u središtu pažnje i žude za divljenjem i poštovanjem drugih. Iako su njihova srdačnost i velikodušnost osobine vredne divljenja, Lavovi takođe mogu pokazivati aroganciju, tvrdoglavost i potrebu za stalnim potvrđivanjem. Njihova želja za moći i dominacijom ponekad može zaseniti njihove dobronamerne kvalitete, što dovodi do sukoba s onima koji izazivaju njihov autoritet.

Blizanci: Dvojna ličnost
Kako im i samo ime kaže, Blizanci simbolizuju njihovu dualnu prirodu. Ove osobe su svestrane, duhovite i intelektualno znatiželjne, sposobne su se s lakoćom prilagoditi svakoj situaciji. Međutim, njihova podvojena osobnost takođe se može manifestovati kao nedoslednost, neodlučnost i nedostatak predanosti.

Blizanci se mogu boriti s unutrašnjim sukobima i promenama raspoloženja, što ih čini nepredvidivim i potencijalno opasnim u određenim okolnostima, prenosi 24sata.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.