U trendu

Ovi horoskopski znakovi su najopasniji kad se svete

Ako nekog od njih povredite, spremite se za kaznu. Ako ste u vezi sa jednim od ovih horoskopskih znakova, pričuvajte se. Oni vole kad igrate pošteno, ali u onom trenutku kad osete da bi mogli da izneverite njihovo poverenje, uzvratiće vam to osvetom koju ćete dugo pamtiti, prenose mediji.

Svoja osećanja ostavljaju u drugi plan, i ne brinu za osećanja partnera.

1. Škorpija

Trudite se da nikako ne naljutite Škorpiju, jer na taj način možete postati centar njenog besa. Oni ne staju dok se ne osvete. Strastveni su i zlobni kada im se zamerite. Ono što je specifično za ovaj horoskopski znak je to da nikada nećete saznati čime ste to naljutili Škorpiju. Ona sve mudro čuva u sebi i traži pravu priliku da uzvrati zadati udarac.

2. Bik

Bikovi ne biraju način da se osvete nekome ako ste izigrali njegovo poverenje. On u trenutku osvete zanemaruje svoja osećanja. Kada Bik želi nekog da povredi, on to radi tako da ćete nanetu bol još dugo pamtiti.

3. Ovan

Ovan će lako povrediti ljude oko sebe zato što mu zapravo nije stalo do njih. Kad odluči da prekine kontakt, radiće ono što on želi, uopšte ne razmišljajući o ljudima koje bi mogao da povredi svojim postupcima. I tako će bivši partner osetiti na svojoj koži koliko Ovnovi mogu da budu hladni i bezosećajni.

4. Devica

Device znaju da budu grube kada je osveta u pitanju. Ako neko povredi Djevicu, vratiće mu to mnogo gore. One su sklone osuđivanju i znaju da budu grube. Često se odlučuju da budu otvorene i grube iako će tako povrediti ljude oko sebe.

5. Lav

Kada jednom izneverite Lava, više nema povratka. Ukoliko povredite njegov ego, vrlo brzo ćete osetiti njegov bes na svojoj koži.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.