U trendu

Ova 3 znaka će doživeti zapanjujuće preokrete sreće do kraja aprila, uživaće u neočekivanom bogatstvu

Plivaće u novcu

U drugoj polovini meseca, tačnije 20. aprila, velikodušni Jupiter spaja remetilački Uran u Biku koji voli luksuz. Ovaj izuzetan nebeski događaj doneće zapanjujuće preokrete sreće za nekoliko znakova zodijaka, bez obzira na njihov posao ili status prihoda.

Saznajte ko će se osećati kao feniks koji se diže iz pepela u drugoj polovini aprila. Biće to vrtlog divnih iznenađenja za ove srećne znakove.

Ovan: Početak dugoročnih ulaganja

Uran je prouzrokovao da mnogi Ovnovi dožive naizmenične periode gozbe i gladi. To će se promeniti tokom druge polovine aprila, kada se ova nepredvidiva planeta pridruži raskošnom Jupiteru u njegovoj 2. kući zarade.

Kada se to dogodi, bogatstvo stiže iz potpuno neočekivanog izvora. Na sreću, Ovan brzo prihvata svoje karte i koristi ovaj neočekivani prihod za dugoročne investicije koje mu daju veću meru slobode.

Bik: Renoviranje na svim poljima

Bik je strpljivo čekao svoj red. Njegova sposobnost da uživa u hedonizmu će se isplatiti. Sredstva za zadovoljenje njihovih hirova stići će u ogromnim količinama, što će ovom horoskopu omogućiti da kupi nekretninu, ode na neku egzotičnu destinaciju ili konačno nabavi novi automobil.

Ulaganje u preobrazbu od glave do pete je takođe moguće, čime se povećava prirodna lepota ovog znaka.

Strelac: Velike nagrade za rad

Jupiter završava obilazak Strelčeve 6. kuće rada i službe. Kada se 20. aprila pridruži Uranu, moguće su velike poslovne nagrade. Slabo plaćeni Strelci mogu dobiti veliku povišicu.

Direktor koji odlazi mogao bi da imenuje ovaj određeni horoskopski znak kao svog naslednika. Još bolje, posao iz snova koji uključuje luksuzna putovanja mogao bi da padne Strelcu pred noge.

Naglo poboljšana radna situacija dobro će uticati i na zdravlje ovog znaka, pa će nestati i neki hronični bolovi izazvani stresom, piše Espreso, a prenosi Luftika.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.