U trendu

Ovi znakovi horoskopa ne mogu da odole ljubavi sa svojim najboljim prijateljima! Da li ste među njima?

Ovi znakovi horoskopa se zaljubljuju u svoje najbolje prijatelje!

Priča o prijateljstvu koje se neočekivano pretvara u ljubav nije neuobičajena. Uvek spremni za zabavu, uvek uz vas, prolazite kroz sve pokrete s njima i važan su deo vašeg života – zovemo ih najboljim prijateljima. A pošto s njima osećate blisku vezu, nije retkost da se prijateljstvo iznenada pretvori u ljubav.

Ova četiri znaka horoskopa često ne mogu da odole ljubavi sa svojim najboljim prijateljima!

Ovan

Ovnovi znaju da njihova impulsivna i temperamentna priroda često može da ih učini pomalo napornim i teškim. Zato sa sobom žele partnera koji ih razume i podržava sto posto – uprkos njihovoj prirodi. Ovaj vatreni znak zna da ga njegov najbolji prijatelj prihvata u potpunosti, sa svim prednostima i manama. Nije neobično da se odjednom razvije više osećanja, tako da otkriju veliku ljubav kod svojih najmilijih.

Blizanci

Blizanci su veoma aktivni i komunikativni kao znak horoskopa i potreban im je neko ko ima ista interesovanja i ko se slaže s njima u mnogim aktivnostima. Pa ko bi mogao biti bolji od tvog najboljeg prijatelja? On uvek ima otvorene uši za vas i uvek je spreman za zabavu. Nije ni čudo što blizanci vole da se zaljube u svog najboljeg prijatelja.

Strelac

Strelci vole svoju slobodu i više vole da provode vreme sa svojim prijateljima. Pošto imaju ista interesovanja, gotovo uvek mogu da urade nešto spontano s njima ili da zajedno istražuju svet. Ova jednostavnost i lakoća veoma imponuje Strelcu, pa se lako može desiti da se vremenom zaljubi u svog najboljeg druga.

Vodolija

Vodolije se kao znak horoskopa smatraju stvorenjima koja vole slobodu i najugodnije se osećaju u vezi i ljubavi kada su na istoj talasnoj dužini kao i njihov partner. Ko najbolje ispunjava ove kriterijume? Najbolji prijatelj, naravno. U njegovom društvu, Vodolija zaista može biti ono što jeste. Stoga, u potrazi za ljubavlju, nije retkost da Vodolija razvija osećanja prema svom najboljem prijatelju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.