U trendu

Troše više nego što zarade: Ovi znakovi horoskopa su najveći rasipnici

Jedno od pitanja koje se često postavlja je koji su horoskopski znakovi skloni da troše više nego što zarade?

Evo kojih 5 znakova važe za najveće rasipnike horoskopa.

Ovan

Na prvom mestu su Ovnovi. Pripadnici ovog znaka su impulsivni i entuzijastični. Oni su često usmereni na trenutnu radost pa to može uključivati česte šoping izlete i veće troškove nego što su planirali. Ovnovi vole novu odeću, obuću i uređaje pa često ne razmišljaju o posledicama dok ne vide prazan bankovni račun.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj radoznalosti i volji za eksperimentisanjem. Ovo se često odnosi na novac, što može dovesti do toga da troše više nego što bi trebalo. Oni vole nove stvari i mogu da budu skloni impulsivnoj kupovini, posebno kada je reč o knjigama, tehnologiji i putovanjima.

Vaga

Vage su ljubitelji lepote i harmonije, što može rezultirati visokim troškovima. Vage će se često istrošiti na umetnost, visoku modu, dizajnerski nameštaj, pa čak i skupe večere. Takođe, njihova prirodna sklonost da ugode drugima može ih navesti da troše više nego što su planirali, naročito na poklone, prenosi Index.hr.

Lav

Lavovi su poznati po tome što vole raskošan život. Oni vole da budu u centru pažnje i uživaju u luksuzu. Ova ljubav prema finim stvarima može dovesti do toga da troše više nego što zarade, posebno kada se radi o visokoj modi, luksuznim putovanjima i skupocenom nakitu.

Rak

Iako su Rakovi poznati po tome što su domaćinski tipovi i cene sigurnost, njihova emocionalna strana može dovesti do prekomernog trošenja. Rakovi često troše kako bi se osećali bolje, bilo da se radi o udobnoj odeći, ukusnoj hrani ili predmetima koji njihov dom čine prijatnijim.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar