U trendu

Horoskop za Strelca

23.11.-21.12.

POSAO: Ukoliko planirate putovanje u inostranstvo, važno je da se pobrinite da ne zaboravite nešto od važnih dokumenata. Moguće su komplikacije vašom greškom, pa pripazite.
LJUBAV: Vaša emotivna situacija je zbunjujuća i za vaše okruženje ali i za vas lično. Niko više ne zna kakav je vaš ljubavni status i da li ste i dalje sa starim ili je došao nov partner.
ZDRAVLJE: Izbegavajte poroke. Pogotovo se držite podalje od alkohola. Ovo je period u kojem treba da budete veoma oprezni i da se ne igrate sa svojim zdravljem. Rizično ponašanje nije dobro za vas. ---- Jarac - početak -----------------------
POSAO: Nemojte da očekujete previše od današnjeg dana. Verovatno postoji osoba koja vam je nešto obećala ali ne oslanjajte se  na to. Potrudite se da verujete samo sebi i ličnim planovima.
LJUBAV: Malo usporeniji tempo vas očekuje kada je u pitanju razvoj komunikacije sa osobom koja vam se dopada. Prfipremite se za činjenicu da će vam trebati dosta strpljenja.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grčevima u mišićima. Preporuka je da povećate unos magnezijuma ali i da se generalno potrudite da budete manje napeti, opušteniji. ---- Jarac - kraj ----------------------- ---- Vodolija - početak -----------------------
POSAO: Pozitivan stav koji prirodno nosite u sebi će se ponovo pokazati kao ispravan. Važno je da nastavite da obavljate svoj posao kao da vam je on prioritet ispred ostalih oblasti.
LJUBAV: Imate utisak da je voljena osoba od vas sakrila detalje nekog događaja i želite da proverite da li je to zaista tako. Moguće je da će nepoverenje stvoriti veći razdor.
ZDRAVLJE: Moguća je uznemirenost i manji problemi sa nervozom. Prijala bi vam meditacija ili neka druga metoda opuštanja. Nemojte da dopustite da vas obuzme stres i negativna emocija. ---- Vodolija - kraj ----------------------- ---- Ribe - početak -----------------------
POSAO: Pred vama je povoljan period za posao. Ako ostanete uporni i dosledni sebi, sve ćete uspeti da rešite. Nemojte da izbegavate obaveze koje vas čekaju već neko vreme.
LJUBAV: Rešili ste da stavite tačku na neku vezu koja je odavno postala konfuzna i nedefinisana za oboje. Moguće je da vam to ne pada tako teško kao što ste očekivali.
ZDRAVLJE: Problemi sa bubrezima su mogući. Povedite računa o mogućim upalama bešike, o prehladi, virusima, bakterijama i infekcijama. Podložni ste problemima sa urinarnim traktom. ---- Ribe - kraj -----------------------

Nedeljni horoskop za Strelca

Ukoliko ste imali neke planirane troškove ili veće kupovine oni sada stupaju na scenu. Kada je u pitanju ljubav, konstantno osećate neku dozu nesigurnosti. Na polju zdravlja su mogući problemi sa osetljivim zubima, desnima, jezikom, sluzokožom i generalno usnom dupljom. Krajnje je vreme da se obratite stomatologu radi kontrole i pregleda.
Pogledajte horoskop za neki drugi znak: