U trendu

Za 3 znaka horoskopa april će biti ćup sa zlatom, uživaće u neočekivanom bogatstvu

Plivaće u parama

Na korak smo do ulaska u mesec koji predstavlja novi početak, a mesečni horoskop za april 2024. godine donosi dešavanja koja će obeležiti celu godinu.

Šta se dešava kada su finansije u pitanju?

Brzo proverite da li ste na spisku znakova kojima će horoskop doneti poboljšanje finansijske situacije! Evo kome stiže novac:

Devica

Ne žurite sa donošenjem odluka! Horoskop vas savetuje da je najbolje da malo usporite tokom retrogradnog Merkura. Ipak, čak i takva „pauza“ će uroditi plodom! Iskoristite svoje vreme mudro. Napravite planove za blisku budućnost i pripremite se da ih sprovedete krajem meseca. Promene u finansijama su moguće samo uz pravilnu pripremu planova za budućnost. Postavite prioritete i uzdržite se od impulsivnih kupovina do kraja perioda retrogradnog Merkura.

Lav

Vaša kreativnost će dostići viši nivo već početkom meseca! U ovom trenutku videćete da ste sami stvorili ograničenja u svojoj kreativnosti. Ovo otkriće će vam omogućiti da se pokažete na nov način, koji može da bude nagrađen, a to uključuje i novčani dobitak. Sezona Bika doneće vam uspeh u karijeri. Ako ste dugo tražili posao, onda ne očajavajte. Vaša ponuda iz snova je iza ugla! Pripremite se za velike finansijske promene i iskoristite predah početkom meseca da oslobodite svoj kreativni potencijal.

Vaga

Finansijski rast nakon punog meseca u Škorpiji vam je zagarantovan ako ne zaboravite na male korake kao što je uzdržavanje od nepotrebnih troškova. U aprilu 2024. posebno obratite pažnju na onlajn pretplate. U ovom trenutku vam nisu potrebne. Sredinom meseca možete da dobijete sjajne vesti o unapređenju na poslu. Veća odgovornost donosi i veću zaradu. Posebno će vas obradovati činjenica da možete da ispunite ono o čemu ste dugo maštali, piše Najžena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.