U trendu

Za ovaj znak je bolje da prespava godinu: Završiće u dugovima, bez prebijene pare

Pred njima su važne životne lekcije.

Polako ulazimo u drugu polovinu 2024. koja će doneti brojne promene i izazove. Prema rečima astrologa zvezde će se potruditi da nam ne bude dosadno. Lepi i manje lepi trenuci se će smenjivati, a na udaru sudbine u drugoj polovini godine naći će se jedan znak kome je bolje da prespava naredne mesece.

U pitanju je deseti horoskopski znak – Jarac. Zemljani znak koji je pod direktnim uticajem Saturna navikao je da na nogama istrpi udarce, da padne i ustane. Poznati su po svojoj marljivosti i upornosti, za njih ne postoji nemoguće.

Njima je u životnom horoskopu „upisano“ da se tokom života suočavaju se sa brojnim preprekama, a probleme rešavaju hiruški precizno. Karijera i uspeh su im prioritet, pa ne postoji stvar koju neće uraditi kako bi se domogli vrha o kome sanjaju.

U drugoj polovini godine Jarčevi se susreću upravo sa izazovima na polju karijere. Posao u koji su godinama ulagali neće ići onako kako su planirali. Povrh svega ulaze i u finansijske probleme što će ih boleti kao žar na otvorenom dlanu.

Manjak novca će im doneti nervozu, kao i smišljanje preciznog plana kako da iz problema izađu. Važno je da budete pažljivi s novcem, ne trošite više nego što imate i tri puta razmislite pre nego što donesete bilo kakvu važnu odluku.

Problema će biti i na polju ljubavi. Razlike između vas i partnera će odjednom postati nepremostive, kao da između vas zjapi ogromna rupa, a vi ne znate kako da je pređete. Važno je da ostanete smireni i hladne glave kako biste izbegli žestoke svađe i verbalne sukobe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.