U trendu

Astrolozi veruju da su ovo 2 najnevernija horoskopska znaka

Da li će se neko upustiti u ljubavnu vezu iako već ima partnera zavisi od mnogo činilaca. Nekima je potrebna avantura, drugi su nezadovoljni vezom koju imaju, treći se tako relaksiraju i rešavaju stresa.

I dok nekima nevera ne pada napamet, postoje i oni koji to rade svakodnevno i bez imalo griže savesti.

Ako je verovati astrolozima, ovo su dva najnevernija horoskopska znaka.

Ovan

Iako su Ovnovi često verni partneri, za njih je komunikacija veoma važna. Ukoliko primete da tu stvari ne funkcionišu najbolje, kao i da im voljena osoba nešto skriva tada kreću u napad i traže žrtvu koja će im nadoknaditi ono što im fali u vezi. Oni ne vole stagnaciju, uživaju u promenama i to očekuju i od svojih partnera. Kada se Ovnovi upuste u avanturu to je više zbog nekog unutrašnjeg konflikta nego iz želje da ga povrede. Iako ovo nije pravilo koje važi za sve, jedno je sigurno: Ovnovima trebaju partneri koji mogu da prate njihov tempo.

Jarac

Jarčevi su neverovatno odani i u većini slučajeva ostaju predani. Međutim, ovaj horoskopski znak može da se mnogo promeni tokom vremena, a to može da se odrazi na njihovu vezu. Jarčevi tokom celog života žele da ostvare veliki uspeh u karijeri i da osiguraju sebi lagodan život. Dok to ne postignu, sve drugo u njihovom životu je podređeno. Ako nemaju podršku partnera na tom putu ka ostvarenju cilja, Jarčevi će verovatno pribeći neveri. Specifično kod ovog znaka je to što im nije toliko bitna fizička prevara, nego emotivna, a to najviše povredi osobe s kojima su u vezi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.