U trendu

Dovedite vašeg partnera do ludila: Saznajte koje su G tačke horoskopskih znakova

Erogene zone horoskopskih znakova povezane su s delovima tela kojima oni vladaju. Ukoliko ste skeptični sledite ove savete i posmatrajte reakcije vašeg partnera.
I iako je danas izgubila svoju popularnost, preporuke astromedicine mogu se koristiti, ali u malo drugačijem formatu, piše Lepota i zdravlje.

Erogene zone horoskopskih znakova

Ovan – glava

Ovan je prvi znak Zodijaka i počinje glavom u svakom smislu. Stoga, ako odlučite da smirite pobesnelog Ovna, samo ga nežno pogladite po glavi i prođite jagodicom prsta iza uha. Agresiju će odmah zameniti opuštanje i blaženstvo. A ako ste i sami usamljeni Ovan, onda je umesto da idete po još jednu seksualnu igračku, bolje je investirati u masažer za glavu.

Bik – vrat

Da, ovaj znak Zodijaka (kao pravi bikovi) voli nežno milovanje vrata. Stoga, ako je vaš izabranik počeo nehotice da trlja vrat, najverovatnije je impresioniran vašim novim crvenim karminom, haljinom ili nečim drugim.

Blizanci – ruke

Ovaj neverovatno kreativan vazdušni znak povezan je sa braćom blizancima Kastorom i Polideukom iz grčke mitologije, tako da im je potrebno nešto sa čime će se upariti. Ruke su, naravno, upareni deo tela. Pokušajte da se igrate njegovim rukama, mazite ih, držite ih ili stavite svoju ruku na njegovu. A ako želite da ga ukrotite, samo mu masirajte ruke, ne zaboravljajući svaki prst. Definitivno će to ceniti.

Rak – grudi

Emocionalni Rak je izuzetno osetljiv na dodir u predelu grudnog koša. Ovaj vodeni znak je povezan sa ženstvenošću, porodicom i domom. Meki poljupci i lagano grickanje u predelu grudi će ga izludeti.

Lav – srce i kičma

Sledeći put kada se budete mazili sa svojim voljenim Lavom, zastanite malo tako što ćete polako prevlačiti prste gore-dole po kičmi ili u malim krugovima. Uglavnom, Lava već pali i sama pomisao da je on centar sveta za svoju izabranicu. Stoga nije iznenađujuće što su njihova erogena zona srce i leđa. Slušajte mu otkucaje srca i pređite prstima duž njegovih leđa. I počeće da prede u ekstazi.

Devica – stomak ili struk

Device su ljudi koji vole tetovaže na stomaku. Zato što su stomak i struk jedna od njihovih omiljenih erogenih zona. Device su povezane sa sistemom za varenje. Zato, nakon ukusne domaće večere, samo nacrtajte zamišljene krugove na njegovom stomaku. Ovo će biti najefikasnija seksualna predigra.

Vaga – donji deo leđa i zadnjica

Vage vole kada ih lagano udarite po zadnjici ili pogladite donji deo leđa. U idealnom slučaju, uradite oboje. Odakle takva strast? Zadnjica vizuelno podseća na vagu – dve ravne, uravnotežene zaobljene sfere.

Škorpija- prepone

Verni svojoj reputaciji, Škorpije su izuzetno seksualna bića. A ako ste već zaveli jednu Škorpiju, onda je vreme da proučite celu Kama Sutru. Bolje je to učiniti zajedno i bez prethodne pripreme. Svideće mu se.

Strelac – kukovi

Čak i ako laže, kukovi mu ne lažu. Kukovi su deo tela koji je stalno uključen u kretanje, a sam Strelac je veliki istraživač. Stoga je najlakši način da ga istovremeno opustite i uzbudite tako što ćete mu masirati butine i potkolenice. I biće vaš zauvek. Ili barem za večeras.

Jarac – skeletni sistem i kolena

Praktični Jarac oličava zglobove i kosti. Iako vam kolena možda nisu posebno seksi, ovde ste da eksperimentišete. Za Jarca je, pre svega, važna struktura, a on kontroliše skeletni sistem. A pošto su u običnom životu Jarci obično velike gazde, najbolje je da počnete da improvizujete u krevetu i da ga konačno bacite na kolena. O ovome je dugo sanjao.

Vodolija – listovi i gležnjevi

Vodolija je humanistički znak, uvek spreman da se založi za ono u šta veruje. Ovaj vazdušni znak je povezan sa listovima i gležnjevima, delovima tela koji podržavaju penjanje. Stoga, ne zaboravite na ove zone kada ga masirate. I neće vas zaboraviti.

Ribe – noge

Svi pristalice fetiša stopala su, naravno, Ribe. Poslednji znak zodijaka sakuplja u sebi sve pouke 11 znakova koji stoje ispred njega. S obzirom na ovo veliko opterećenje, Ribe vladaju nogama- sidrom celog tela. Razmazite ga masažom stopala u krevetu, a najbolje u kadi. On će to svakako ceniti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar