U trendu

Kakav je Bik u vezi, a kakav u bračnim vodama?

Odnos sa partnerom zavisi pre svega od dekade u kojoj je Bik rođen.

I dekada – od 21. aprila do 1. maja

Rođeni u ovome periodu odlikuju se zdravom erotikom. Oni preziru svaku labavu vezu i ne zaljubljuju se olako, već tek onda kada su sigurni u partnera i vrednost svojih osećanja. Svoju senzibilnost i čulnost vešto prikrivaju prirodnom mirnoćom.

U braku su vrlo postojani, ali može se desiti da svojoj deci poklone daleko više pažnje nego što je potrebno. Ovako prevelika popustljivost kasnije im se vraća nepažnjom.

Njihovom temperamentu odgovaraju osobe rođene u drugoj polovini aprila ili avgusta ili u znaku Jarca.

II dekada – od 1. maja do 11. maja

Devojke ove dekade imaju mnogo uspeha u prvoj ljubavi zbog svoje ženstvenosti. To prvo iskustvo ostavlja traga na ceo njen budući sentimentalni život.

Razočaranja kod nje uvek izazivaju dubok bol, potrebno joj je vreme da posle toga uspostavi ravnotežu. Kod osoba ovoga znaka stalno je prisutna težnja ka ljubavi. Oni se trude na sve načine da do nje dođu.

Brak sa osobama rođenim u znaku Device ili Jarca može biti veoma srećan. Ovaj dobar odnos temperamenta mogu pokvariti svojom bezrazložnom ljubomorom.

III dekada – od 11. maja do 20. maja

Uzdržani, lojalni, povučeni, takvi su ljudi rođeni u ovome periodu. Jako izražena težnja ka ljubavnim doživljajima primorava ih da budu otvoreni, što njima ne odgovara.

Sposobni su da pruže ljubav, a ne samo da je prime. Da njihova instinktivna težnja ka samosažaljenju ne pređe u ozbiljnije krajnosti, mogu im pomoći osobe rođene u znaku Device, Jarca ili Bika.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.