U trendu

Kako horoskopski znaci „plivaju“ kroz raskid?

Dok mnogi astrolozi pišu o tome kako zavesti osobe rođene u različitim znacima Zodijaka, voleti ih ili živeti sa njima, tek retki govore o raskidu. Evo kratkog priručnika o tome kako se koji znak snalazi na kraju ljubavne priče.

Ovan – Dosada je ono što ubija veze jednog Ovna. Vatreni i siloviti, tako se mogu pretvoriti u kamen. Oni vole ili adrenalinske talase ili nove ljubavi. Savladavanje prepreka u ljubavi za Ovnove predstavlja najveće uzbuđenje. Ako želite da zadržite svog Ovna, uvek morate imati malu skrivenu stranu ličnosti koju će on otkrivati. Pokažite divlje uzbuđenje prema svim novim avanturama, čemu je on sklon. Glas razuma ostavite za kasnije kako vas ne bi zatekle optužbe da mu niste dovoljna podrška. Ovan će uporno pokušavati da održi vibracije i unosi novine u odnos, a ukoliko ne uspe u tome, porušiće sve pred sobom dok bude jurio u potrazi za novim uzbuđenjima. Ako duboko povredite Ovna, možete očekivati hladan tuš – vaš vatreni ljubavnik pretvoriće se istog trenutka u glečer.

Bik – Treba puno vremena da bi Bik odustao od veze i oprostio se od gubitka. Ipak, kada jednom odluči da prekine, za njega nema povratka na staro. Bikovima je vrlo teško da priznaju da su pogrešili u vezi s partnerom, ali nisu baš najbolji u procenjivanju karaktera. Kao individue, oni su uvek iskreni, direktni i vole istinu, pa pretpostavljaju da su i svi drugi takvi, čak i kad ih partner obmanjuje. Kada Bik otkrije da je ljubavnik manje iskren, još uvek se hvata za slamku nade.

Blizanci – Oni završavaju vezu kada im dosadi ili kada partner postane previše emotivno zahtevan. Iako može izgledati da se veza završila odjednom, Blizanac će, bez svake sumnje, biti nesrećan dugo vremena. Jednom doneta, odluka o prekidu je neopoziva i bivši ljubavnik za njih više ne postoji. Ako partner prekine vezu, Blizanac će biti duboko nesiguran. Ipak, navući će masku zarazne, opijajuće samouverenosti u potrazi za ekskluzivnom srodnom dušom.

Rak – Konfuzija između emotivnih potreba i ljubavi može dovesti do problema u vezama Rakova. Potrebno je da upoznaju sve svoje emotivne potrebe pre nego što se ozbiljno vežu za jednog partnera. Često osećaju da nisu dovoljno voljeni i vezuju se sve čvršće, poričući da partner pokazuje nezainteresovanost. Nažalost, kako veza postaje problematična, Rak se sve više i dublje vezuje, što razdvajanje čini vrlo teškim. Ako je partner neveran, mogu reagovati ljubomorno, povremeno čak i agresivno, jer je njihov bol nezamislivo jak. Rak koji oseća da nije voljen može krenuti pravo u potragu za ljubavnom pažnjom. Ne vole razdvajanja, pa tako, čak i ako su nezadovoljni u odnosu, mogu završiti u braku s tim partnerom.

Napišite komentar