U trendu

Kako u ljubavi, a kako u braku plivaju Ribe?

Odnos sa partnerom zavisi pre svega od dekade u kojoj je osoba rođena.

I dekada – od 19. februara do 28. februara

Gorko razočaranje očekuje ove osobe ako ne shvate da idealizam često zahteva nemoguće. He bi trebalo da se vezuju za osobe rođene u znaku Bage, jep rezultat može biti nepovoljan. U svom traženju savršenstva znaju da kritikuju i traže „dlaku u jajetu“, zato je moguće da se nikad neće oženiti ili udati. Ovim pravim romantičarima mogu pomoći osobe rođene u znaku Raka i Škorpiona.

II dekada – od 1. marta do 10. marta

Devojka rođena u ovome periodu sanja o ljubavi još dok njene vršnjakinje žive kao deca. Retko je prva ljubav srećna za nju. Ona fizički rano sazreva i obično se vezuje za starijeg čoveka. Ima urođenu moć da privlači jake ljude, jer joj intuicija pomaže da ih drži uz sebe. Osobe ovoga znaka spolja deluju ćutljivo, hladno i nezainteresovano, ali ako istinski vole, one su poverljive i apsolutno verne. Njihovom temperamentu odgovaraju osobe rođene u znaku Raka, Škorpije ili u drugoj polovini februara.

III dekada – od 11. marta do 20. marta

Moral ovih osoba ugrožen je pre braka njihovom labilnošću. Osetljivi su na komplimente, mogu se lako pridobiti poklonima i malim pažnjama. Imaće nelagodnosti sa okolinom, jer teško shvataju da nisu svi tako strasni i nestrpljivi kao što su one same. Na nekom putovanju srešće osobu rođenu u znaku Raka, Škorpije ili Ribe, koja će im biti mnogo više nego prolazna avantura. Eventualni brak sa takvom osobom biće za njih vrlo srećan, ali tek ako shvate da ne motu svi ljudi biti potpuno isti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.