U trendu

Kakvi ste u krevetu? Ova dva znaka su daleko najbolja u seksu

Kada se sve uzme u obzir Škorpija i Lav su najbolji ljubavnici Zodijaka, dok su Blizanci su pravi majstori zavođenja, prenose mediji.

Ovan

Ovan je moćan i voli sve da drži pod kontrolom, a omiljena disciplina mu je ljubljenje. Izrazito je nestrpljiv i sebičan u vođenju ljubavi. U osvajanju Ovna nema mesta za stidljivost, a najviše ga uzbuđuje oštar um, spontanost i komplimenti.

Bik

Ima jedan od najjačih libida u Zodijaku. Njegovu glad za intimnošću može da smanji samo stalno dodirivanje i lagano zavođenje, a vodi se krilaticom da je dobar seks kao dobra hrana.

Bika će osim duge predigre, osvojiti mali znaci pažnje.

Blizanci

Blizanci su majstori zavođenja i traže duhovite i pametne partnere. Vrlo su maštoviti i najviše se boje dosade u krevetu, a padaju na laskanje.

Rak

Rak je najosećajniji znak, a kod partnera ga najviše privlače slične osobine. On traži brižnog, predanog i nežnog ljubavnika.

Lav

Lav je samouveren, strastven i moćan što ga čini najboljim ljubavnikom Zodijaka. Voli da bude glavni u krevetu i nema te poze koju nije isprobao, a partnera stalno obasipa poklonima. Osvaja ga stalna pažnja, a sviđa mu se i dodirivanje po kosi.

Devica

Devica se prema partneru ponaša kao da je jedini na svetu. Iako deluje hladno zapravo je jako osećajna, ali to pokazuje samo odabranima. Kad se zaljubi, to traje ceo život.

Vaga

Vaga voli da udovoljava ljudima, a u ljubavi je pažljiva i nežna. Voli eksperimente u krevetu. Obožava romantiku i od partnera očekuje da joj ispuni sve želje.

Škorpija

Škorpion je uz Lava najbolji ljubavnik Zodijaka, a seks često koristi kao manipulaciju. Teško ga je osvojiti zato što je on taj koji zavodi, diktira igru i bira partnera.

Strelac

Kreativan i zaigran u krevetu, a najviše voli da isprobava nove stvari. Slično je i sa partnerom, menja ih već na prvi znak dosade. Zanimaju ga kratke avanture, a osvaja ga smisao za humor i zaljubljenost u život.

Jarac

Jarac je povučen i u seks se upušta samo ako je zaljubljen. On voli rutinu i nije otvoren za eksperimente.

Vodolija

Pokreće ga strast i više ceni seks nego vezu. Međutim, osvojiti ga može samo naizgled neosvojiv partner odnosno onaj za koga treba da potruditi. Kad se zaljubi, partnera voli i usprkos svim nesavršenostima.

Ribe

Opuštene Ribe žele stalnog partnera, a i najsitnije probleme u vezi rešavaju seksom. Veza sa Ribama je puna zadovoljstava, a ako želite da ih osvojite treba da budete agresivni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)