Horoskop: seksi igrice (1)

Dobar seksualni život sastavni je deo svake dobre veze. Ali, nije uvek jednostavno održavati atmosferu vrelom, naročito u dugim vezama. To zahteva trud, otvorenost i maštovitost.

Zvezde mogu da vam pomognu da napravite pobedničku kombinaciju u krevetu.

Ovan nije protiv sportskih igara koje će mu omogućiti da dominira. Ugodite mu. Igra potere po kući, hotelu ili napolju (sa zavodljivim pauzama kako bi osetio ukus onoga što ga čeka na kraju potere) učiniće čuda. Samo nastavite da trčite, sve dok više ne bude u stanju da vas lovi.

Bik je zodijački ljubitelj hrane, ali i najsenzualniji ljubavnik. Da biste začinili svoj seksualni život, bilo bi poželjno da povežete te dve njihove ljubavi u ljubavnu igru s hranom. Jestivi detalji uvek su dobrodošli u spavaćoj sobi ili na nekom drugom mestu, možda. Izaberite omiljene grickalice, stavite ih na sebe i pustite Bika da istražuje. Definitivno neće moći da odoli ovakvom desertu!

Za Blizance su misaone igre glavno oruđe za zavođenje. Fokus je na predigri. Siguran način da zadovoljite njihov libido je da fantaziju pretvorite u realnost (profesor/student ili doktor/sestra); biće vam zagarantovan uspeh. Probajte da se nađete u baru i pretvarajte se da se ne poznajete pre nego što se nađete u kupatilu, a potom napustite bar kao da ne idete kući zajedno.
Rak je po prirodi nežan i senzualan. Pošto voli da se potčinjava, vežite ga i provedite sate obasipajući ga pažnjom. Na ovaj način probićete njihov oklop za sva vremena. Nemojte ih odvezivati dok oboje ne budete zadovoljeni.

Lav je poznat po tome što voli da je u centru pažnje, kako u krevetu tako i van njega. Zato je česta žrtva voajerizma. Stavite Lava u centar pažnje, radite mu sve što poželite i sigurno ćete ga osvojiti. Recite svom Lavu da želite da ga gledate kako ispunjava vaše fantazije, tako da će biti na pozornici samo za vas (ili za ceo svet). Bićete iznenađeni. Takođe, možete da probate i malu zamenu. Neka vas vaš Lav posmatra. Možda će ova promena uloga biti pravo osveženje.

Devica može da deluje ozbiljno. Međutim, imajte na umu da je ona sklona urednosti, ali ne i čednosti. Zaista, Device su pomalo „nastrane“. Navucite svoje kožne rukavice i bilo koju drugu fetiš opremu kako biste im pružili rajski užitak pomešan s malo discipline. Na kraju krajeva, niko nije savršen, i zato moraju biti kažnjeni.

Vaga je poznata po hirovitosti. Uživaće u bilo kojim seksualnim avanturama na neobičnim lokacijama. Istražujte zanimljiva mesta za sastanke, na primer, neki klub, taksi ili slično. Neka zabava traje. Kako biste od toga napravili igru, napravite sistem bodova za iniciranje seksa koji se bazira na vašem izboru „rizične“ lokacije. Onda dajte rok i vidite ko će da pobedi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.