U trendu

Neki su baš, baš čudni: Najčešći fetiši horoskopskih znakova

Svi imamo u mislima poneki čudan fetiš, ali smo možda isuviše stidljivi da bismo o njemu pričali. Bilo da se radi o seks igračkama, BDSM-u, seksu u kupatilu ili igrama uloga – sve te stvarčice imaju svoje tajno mesto u glavama mnogih od nas.

Najčešći fetiši horoskopskih znakova:

Vodolija – Vodolije su intelektualci, pa je prljavo pričanje nešto što im se jako sviđa u krevetu i govori o njihovoj ljubavi prema pisanoj i izgovorenoj reči. Oni vole i da slušaju o najdubljim fantazijama svog partnera.

Ovan – Ovnovi su prirodni lideri, što ih prirodnim čini dominantima. Vole da imaju kontrolu u spavaćoj sobi i vole da gledaju kako se njihovi partneri pokoravaju svakom njihovom hiru i zapovesti.

Rak – Rakova osetljiva i dariva priroda čini ih rođenim pokornim. Oni vole da im se govori šta da rade i uživaju u tome što prate naredbe svog dominatora. Mnogi Rakovi takođe vole da koriste povez za oči i alatke kao što su perje ili led.

Jarac – Jarčevi su stratezi, pa vole da preuzmu kontrolu nad stvarima. Kao i većina ljudi, Jarčevi vole da dominiraju u spavaćoj sobi. Mnogi Jarčevi imaju tendenciju da usmere druge ka ropstvu.

Blizanci – Poznato je da su Blizanci spontani. Stoga je iznenadni i strastveni seks na brzaka na javnom mestu, njihova omiljena seksualna fantazija.

Lav – Lavovi su podstaknuti svojom kreativnošću. Dakle, mogućnost kreiranja različitih likova i seksi scenarija koristeći kostime i rekvizite dovodi ih do ludila u spavaćoj sobi.

Vaga – Vage su opuštene i zabavne, ali najviše uživaju u igračkama u spavaćoj sobi, gde će uvek pronaći kreativnu upotrebu seksi spravica.

Ribe – Ribe su znak na bazi vode, a takođe su veoma senzualne. One vole osećaj vode koja teče niz njihova tela. Zbog toga su seks pod tušem, u kadi, jezeru ili bazenu njihova omiljena fantazija.

Strelac – Strelčevi su željne avanture. Oni su slobodoumne, adrenalinske ličnosti, koje vole da isprobavaju nove partnere i veze, što ih gura da se upuste u poliamoriju (vezu sa više partnera).

Škorpija – Škorpije imaju mračnu, misterioznu ličnost i mnoge od njih nisu voljne da dele svoje partnere ni sa kim. Ova posesivna crta se pretvara u dominantnu ličnost iza zaključanih vrata spavaće sobe.

Bik – Pod vladavinom Venere, Bikovi žive za zadovoljstvo. Fetiši stopala su prilično česti među ovim zvezdanim znakom, a mnogi Bikovi vole da vode ljubav bez ičeg – osim cipela!

Devica – Jedna od karakteristika skrivenih dvojnih ličnosti Device je da vole da igraju uloge za koje nisu rođene. Dakle, ako ste intimni sa Devicom, vreme je za igru uloga.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar